TubeMogul: Perencanaan Iklan Video Digital lan Tuku Saluran Saindhenging

kampanye tubemogul

eMarketer prediksi rata-rata breakdown anggaran belanja iklan yaiku 88% TV, 7% video digital lan 5% kanggo video seluler. Kanthi ndeleng layar kapindho lan video seluler kanthi cepet, TubeMogul wis nemokake manawa ngaktifake strategi lintas-saluran bisa nambah kesadharan lan nyuda biaya pariwara saben pamirsa.

Kasunyatane, ing Studi Kasus Hotels.com, TubeMogul nemokake manawa mngelingi essage 190% luwih gedhe kanggo sing ndeleng iklan ing TV lan 209% luwih gedhe kanggo online mung dibandhingake karo sing ora weruh iklan babar pisan. Nanging kelingan paling kuat yaiku kanggo wong-wong sing ndeleng pariwara kasebut ing kaloro layar. Pamirso sing ndeleng iklan kasebut ing TV lan online ngeling-eling 39% utawa 255% luwih gedhe tinimbang sing ora weruh iklan.

Masalah, mesthine yaiku kepiye para pemasar bisa ngrancang layar kanthi pariwara video kasebut. Tubemogul ngowahi rencana saka proses sing jarang lan rumit kanthi alat dinamis sing bisa diakses para pemasar. Nggunakake piranti lunak menehi keluwesan para pengiklan kanggo nggawe akeh rencana sajrone taun lan nyetel rencana nalika strategi diganti. TubeMogul ngidini para pengiklan ngrencanakake, tuku, ngukur lan ngoptimalake pariwara video ing layar, kalebu:

  • Pariwara Video Digital - Inventaris in-stream lan in-banner, format pre-roll standar lan interaktif paling umum kanggo pariwara video digital.
  • Iklan Video Seluler - pariwara seluler kanggo bandwidth video sing saya akeh.
  • Iklan Video Media Sosial - TubeMogul minangka salah sawijining platform tuku video pertama sing digabung karo API Facebook. Sampeyan saiki bisa nggabungake iklan video ing Facebook lan Instagram karo TV linear, video digital, lan inisiatif pariwara sing ana.
  • Pariwara Televisi Programmatic - Kanthi otomatis proses tuku iklan televisi, solusi Programmatic TV (PTV) ngidini sampeyan tuku iklan TV nggunakake piranti lunak, menehi sampeyan akses menyang inventaris lan pamirsa sing ora kasedhiya liwat cara tradisional tuku iklan televisi.

TubeMogul nawakake inventaris premium uga pasar RTB, nargetake pamirsa liwat wawasan pamirsa demografi, geografis, prilaku lan kontekstual, nglaporake verifikasi iklan, lan alat alur kerja kanggo eksekusi lan optimalisasi.

TubeMoguls uga wis dijenengi a pimpinan ing antarane Platform Video Demand-Side Demand ing Forrester Wave ™. Dheweke uga nawakake kurikulum pelatihan lengkap lan program sertifikasi kanggo para pemasar merek liwat Akademi TubeMogul.

Download Kertas Putih TubeMogul babagan Perencanaan Layar Lintas

TubeMogul kasedhiya kanggo merek lan agensi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.