Kepiye Tumindak Amanah lan Tuku Online wis berkembang

dateng online

Ing sawetara taun kepungkur, prilaku tuku online wis ganti sacara online. Duwe situs sing dipercaya terus dadi masalah utama sing melu transaksi apa wae lan dadi konsumen cenderung tuku saka situs sing bisa dipercaya. Kepercayaan kasebut dituduhake liwat sertifikat pihak katelu, ulasan online, utawa uga kehadiran ritel lokal. Nanging, perdagangan terus pindhah kanthi online. 40% pangguna Internet sacara global - luwih saka milyar pangguna - wis tuku online. Siji kunci sing bisa dipercaya yaiku gateway pembayaran.

Gerbang pembayaran sing dipercaya kaya PayPal, ing endi konsumen entuk transaksi ing transaksi apus-apus, bisa nambah konversi ing situs e-commerce sampeyan. Amarga PayPal internasional, iki uga nambah kapercayan konsumen kanggo nindakake bisnis internasional.

Ing survey anyar, Forrester Research Inc. takon marang Pembeli Online UK babagan pengalamane. Asil nuduhake manawa nawakake PayPal minangka opsi checkout nggawe kapercayan, lan bisa ditrapake kanthi cepet lan gampang. Malah nggawe perdagangan luwih gampang!

iki infographic saka PayPal nyedhiyakake pemahaman babagan ekspansi saka ngendi konsumen blanja, situs sing dituku, lan faktor sing nyebabake tarif konversi online kaya kecepatan, penak lan metodologi pembayaran sing dipercaya.

Strategi Kepercayaan Online

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.