Menehi Situs Web Sampeyan Audit Trust

dateng

Kaping pirang-pirang minggu aku nemoni situs web perusahaan mung takon apa sejatine ana ing bisnis, sejatine nindakake bisnis, utawa cukup dipercaya kanggo dilibatake. Perusahaan nandur modal ing ngarsane web lan ora ngerti manawa situs sing diduweni bisa dadi indikator manawa dheweke ora bisa dipercaya.

Kepercayaan minangka faktor gedhe ing konversi. Sampeyan kudu miwiti takon marang sampeyan, saka ewonan wong sing ngunjungi situs web, kepiye dheweke ora bisa ngonversi? Yen kapercayan dadi masalah, sampeyan bisa nggawe sawetara suntingan sing ngasilake asil sing luar biasa.

Audit Kepercayaan:

  • iklan - Merek situs sampeyan bakal duwe pengaruh gedhe kanggo dipercaya utawa ora. Kakehan perusahaan gumantung karo logo sing kurang dikembangake, grafis sing ora cocog, lan salinan sing ora ditulis kanthi apik. Yen desain sampeyan katon kaya sayuta dolar, bakal menehi kapercayan marang pengunjung. Yen seni klip seni lan karya Cat paling anyar sampeyan, aja ngarep-arep akeh.
  • tanggal - Apa sampeyan duwe tanggal ing kaca ngarep lan header utawa sikil umum sing ora saiki? © 2009 minangka tandha manawa ana situs web sing durung dianyari sawetara taun kepungkur, nggawe pengunjung mangu-mangu manawa aktif utawa ora. Priksa manawa kabeh tanggal sing kacathet ing kaca situs sampeyan anyar banget - kiriman blog, keterlibatan sosial pungkasan, pers paling anyar, lan tanggal hak cipta!
  • Foto Simpenan - Nalika nggunakake foto stok kanggo saben klien, kita ora nggunakake foto stock utawa gaya stockphotos sing dideleng ing situs liyane. Yen kabeh wong ing situs sampeyan padha karo rambut rambut sing padha karo headset kaya perusahaan liyane ing industri ing situs kasebut, sampeyan bisa uga dianggep sumber sing ora bisa dipercaya. Yen sampeyan minangka perusahaan sing sah, terjangkau yen njupuk foto ing perusahaan sampeyan supaya bisa nyampur situs kanthi stok lan foto asli.
  • nomer telpon - Yen aku arep bisnis karo wong, aku pengin nomer telpon. Nalika tekan situs web sing ora duwe, aku asring lunga menyang situs web sabanjure. Apa sampeyan mangsuli telpon utawa ora, dudu masalah ... bisnis sampeyan utawa ora sah sah didaftar minangka bisnis kanthi nomer telpon dhewe. Lan nomer tol luwih apik.
  • Alamat - Nyedhiyakake alamat bisnis fisik nggawe prospek ngerti manawa sampeyan wis nandur modhal ing bisnis lan bisa ditemokake kanthi gampang. Perusahaan lan individu ragu-ragu nindakake bisnis… utamane ing Internet ... yen dheweke ora ngerti manawa perusahaan kasebut ana fisik. Lan kothak UPS ora ngethok, nuwun sewu!
  • Profil - Apa sampeyan duwe foto nyata karyawan, jenenge lan tanggung jawab ing situs sampeyan? Yen ora, sampeyan bakal narik kawigaten pengunjung lan dheweke uga ora bisa urusan karo sampeyan amarga ora bakal kenal sampeyan. Nggawe gambar profil nyata penting - menehi pasuryan kanggo profil perusahaan.
  • Penglibatan Sosial - Bebarengan karo gambar profil nyata, sampeyan duwe komunikasi terus karo wong ing Twitter lan Facebook. Duwe jaringan sosial sing aktif minangka cara sing apik kanggo mesthekake wong ngerti manawa bisnis sampeyan bisa dipercaya. Tanggung jawab lan kegiatan anyar ing keterlibatan sosial sampeyan uga penting.
  • Kebijakan - Kawicaksanan umum utawa panjelasan tertulis babagan proses pambayaran, cara pangiriman lan pengiriman kalebu dhasar sing nyedhiyakake pangerten babagan bisnis sampeyan marang para pengunjung. Pramila situs e-commerce mesthi ngirim kabijakan bali lan biaya pengiriman ing ngarep. Sampeyan uga kudu!
  • Sertifikasi lan Keanggotaan - Apa sampeyan kalebu pihak katelu, klompok industri sing sah, duwe sertifikasi, duwe audit pihak katelu, syarat asuransi, lsp? Nyedhiyakake informasi penting marang para pelanggan babagan sertifikasi lan ngawasi pihak katelu bakal luwih gampang. Situs e-commerce nyedhiyakake sertifikat saka sumber kaya AMANAH lan McAfee SECURE.

Apa pratandha liyane babagan manawa sampeyan ora bisa dipercaya perusahaan kanthi visibilitas Internet? Apa sing bakal ditambahake ing audit kapercayan sampeyan?

One comment

  1. 1

    Sawise aku maca diskusi babagan "© 2009" - yen tegese situs kasebut ora dianyari utawa ora sengaja diowahi kanggo nuduhake manawa perusahaan duwe masa lalu. Ana akeh pendapat nanging sing paling disenengi yaiku conto © 2009-2012.
    Uga aku pengin nambah dhaptar email sing makarya lan cukup Babagan babagan kita minangka perkara sing uga penting. Kabeh pratandha iki bisa uga ora pati penting utawa suntingan, nanging setuju karo Douglas minangka indikator manawa situs kasebut bisa dipercaya. Kanggo pamula kaya aku karo situs web $ earch tanggung jawabe gedhe banget. Akeh rincian sing bakal ditindakake kanggo entuk tampilan sing bisa dipercaya. Kita milih nuduhake pasuryan perusahaan lan uga foto. Aku seneng nalika ndeleng cara iki uga ing situs liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.