TrueReview: Nglumpukake Review Kanthi Gampang lan Tuwuh Reputasi lan Visibilitas Bisnis Sampeyan

TrueReview - Ngumpulake Ulasan

Esuk iki aku ketemu karo klien sing duwe macem-macem lokasi kanggo usahane. Nalika visibilitas organik nggegirisi kanggo situs kasebut, papan dununge ing Google Paket peta bagean iki Fantastic.

Iki minangka nuansa sing ora dingerteni dening akeh bisnis. Kaca asil mesin telusuran regional duwe 3 bagean utama:

  1. Panelusuran Bayaran - dituduhake kanthi teks cilik sing nyebutake Iklan, iklan biasane misuwur ing sisih ndhuwur kaca. Titik kasebut ditawar kanthi real-time lan pariwara mbayar saben klik utawa telpon.
  2. Paket Peta - peta ukurane penting minangka bagean kritis ing kaca kasebut lan nampilake bisnis, rating, lan informasi tambahan. Peringkat ing bagean iki ditemtokake dening rating, ulasan, lan kegiatan bisnis nalika nerbitake menyang kaca Google Business.
  3. Panelusuran Organik - ing dhasar kaca yaiku asil organik, tautan menyang situs web perusahaan sing nyata sing diindeks, lan peringkat kanthi apik kanggo istilah sing dilebokake pangguna mesin telusuran.

Bagian SERP - PPC, Paket Peta, Asil Organik

Dominasi Paket Peta SERP

Kaya sing sampeyan jelasake ing ndhuwur ... reputasi domain sampeyan tinimbang reputasi adhedhasar ulasan lan kegiatan ing kaca bisnis Google beda banget. Nyatane, sampeyan pancen bisa duwe tanpa liyane (sanajan aku ora nyaranake).

Alesan kenapa klien iki tampil apik banget yaiku sawetara taun kepungkur nggawe proses kanggo njaluk review online saka saben klien sing dilayani. Nalika wiwit nglumpukake ulasan… dheweke wiwit ndeleng jumlah referensi sing ditambah saka mesin telusuran.

Yen sampeyan minangka panyedhiya layanan lokal utawa toko ritel, review penting banget kanggo upaya pemasaran digital. Umpan balik ora mung apik kanggo ngapikake bisnis sampeyan, kanthi review sing luar biasa bakal narik pelanggan. Yen sampeyan ora duwe cara kanggo gampang nglumpukake ulasan, sampeyan pancen kudu langganan layanan kaya TrueReview.

Fitur Koleksi Tinjauan TrueReview

TrueReview gampang nggawe bisnis njaluk review kanggo situs web apa wae, nampa umpan balik pelanggan langsung, lan nambah ulasan online. TrueReview mbisakake bisnis ngirim SMS lan Email utawa panjaluk survey, dadi gampang kanggo pelanggan menehi umpan balik. Paling apik, sampeyan bisa nyegat review negatif kanggo ngatasi masalah sing ditanggulangi.

600b2285e181216ee4362bfd 2021 01 22 14.04.49 1

  • Panjaluk SMS - Kirim panjaluk maneh SMS khusus saka dashboard sampeyan. Pelanggan bakal nampa tautan khusus supaya bisa menehi review ing situs web sing sampeyan tentukan.
  • Panjaluk Email - Kirimake panjaluk pamriksan Email khusus saka dashboard sampeyan. Pelanggan bakal nampa tautan khusus supaya bisa menehi review ing situs web sing sampeyan tentukan.
  • Kirim Panjaluk Akeh - Ngirim panjaluk review siji mbuwang wektu. Ngimpor kontak liwat CSV lan ngirim atusan panjaluk maneh sekaligus.
  • Kampanye Drip - Entuk luwih saka panjaluk review kanthi otomatis pesen SMS lan Email. TrueReview nggawe gampang banget kanggo nggawe kampanye netes otomatis kanggo para pelanggan.
  • Aja Ulasan Negatif - Pelanggan sing seneng ninggalake review lan sing durung puas bisa menehi umpan balik langsung, utawa ngubungi sampeyan supaya bener. Aja nganti pelanggan sing mangkel ninggalake review sing ala lan ngrusak reputasi online!
  • Nglumpukake Umpan Balik - Tampilake situs web review yen asil survey positif, utawa wenehake cara cepet kanggo pelanggan menehi umpan balik langsung yen asil survey negatif.
  • Situs Review - Situs sing wis dikonfigurasi kalebu Google, Facebook, Yelp, Angie's List, Foursquare, Yellow Pages, Zillow, Compass, Realtor.com, Redfin, Amazon, lan liya-liyane. Lan yen ora ana, sampeyan bisa nambah link review khusus!
  • Ndeleng lan Menanggapi - Kanthi TrueReview, sampeyan bisa ndeleng lan nanggapi kabeh ulasan sampeyan ing tengah platform.
  • integrasi - Sambungake piranti lunak CRM favorit sampeyan kanthi otomatis ngirim panjaluk menyang pelanggan, utawa nggawe kontak anyar ing kaca kontak kapan wae ngrampungake kerja, nutup tiket, mbayar layanan, lan liya-liyane! Integrasi kalebu GoCanvas, Janjian Setmore, Google Contacts, Housecall Pro, Square, Jobber, Webmaster Real Estate, ServiceTitan, Mailchimp, Google Sheets, Hubspot, Acuity scheduling, LionDesk lan liya-liyane.

Miwiti Uji Coba 14 Dina Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo TrueReview lan nggunakake link afiliasi ing saindhenging artikel.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.