14 Tren Ngatasi Masalah karo Agensi

masalah pemasar agensi1

Amarga kita ngoperasikake agensi dhewe ngewangi perusahaan teknologi pemasaran, kita ngerti kabeh babagan uji coba lan kasusahan industri agensi. Minangka agensi butik, kita duwe kaluwihan amarga bisa pilih-pilih karo klien. Saliyane, kita asring berjuang amarga perusahaan perusahaan ora pengin ngimbangi agensi liyane ing campuran pemasaran.

Kita wis duwe sawetara nyenengake nyolong klien sing nantang ing industri kita. Nanging ing kabeh rasa serius, kita bakal weruh jurang sing gedhe banget sing diarepake agensi karo klien lan apa sing bisa diwenehake.

The Survei RW / US Taun Anyar 2015 nyedhiyakake akeh informasi babagan kesenjangan sing tanggung jawab minangka agensi. Aku miwiti agensi amarga aku ngalami sawetara masalah kasebut kanthi pribadi nalika kerja bareng agensi ing sawetara perusahaan. Kita uga duwe tantangan, nanging sejatine aku yakin manawa para klien bakal menehi kesaksian manawa kita bakal ngerti apa sing ditindakake, ora janji, lan pungkasane menehi regane.

Ing ngisor iki ana 14 Tren Agensi Troubling sing ditemokake ing survey

  1. Agensi duwe silos spesialisasi / ora ana strategi ing platform
  2. Akeh saka nikung ing tim kreatif lan media
  3. Kurang saka inovasi
  4. Ditakoni apa alangan pemasaran paling gedhe sampeyan? - puguh cara kanggo miwiti pacelathon!
  5. Dheweke luwih negesake data tanpa tenanan pangerten it
  6. dashing kanggo pemasaran program kanthi tanpa ngapit it
  7. Ngoyak sabanjure mengilap obyek
  8. Kurang negesake babagan pemasaran riset
  9. Kurang saka nambahake regane
  10. Lucu / lucu lawan nyemangati
  11. Gagal dingerteni metrik lan nggunakake data sing cocog
  12. Kurang saka pengalaman ing ruang digital
  13. Ora khusus kepiye teknologi kudu ditrapake
  14. Jual teknologi lan dudu solusi

The Survei RW / US Taun Anyar 2015 rampung dening 123 Pemasar tingkat senior lan 158 eksekutif Badan Pemasaran sajrone Desember, 2014. Tujuan survey yaiku kanggo golek wawasan babagan perspektif pemasar lan agensi nalika masing-masing mlebu ing 2015. Topik sing digoleki kalebu tren sing ngganggu, pangarepan mbuwang, pengaruh kontrol Republik ing DPR lan Senat, regane nggunakake konsultan telusuran kanggo mbantu ngatur telusuran, lan gerakan kanggo nggabungake dhaptar agensi, lan liya-liyane.

RSWUS-Marketer-Agency-Tug-of-War-Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.