Sinau kanggo Main Apik

bocah sing nesu

Yen sampeyan ndeleng sejarah blog iki, sampeyan bakal bisa golek teknologi anyar lan ndhidhik para pamaca. Kajaba perusahaan nindakake tumindak sing ora sopan utawa mung bodho, kita biasane duwe pendekatan positif. Aku ora pengin blog iki dadi gedhe banget supaya kita bisa ngubur sawetara perusahaan nalika promosi karo wong liya… lan sajujure nguciwani aku nalika sawetara kanca liyane sing luwih populer nggawe gambar kasebut ing publik.

Anyar kaya wingi, aku wis nampa komplain saka trolls. Troll opo

Ing slang Internet, troll yaiku wong sing ngirim pesen inflamasi, ekstran, utawa off-topik ing komunitas online, kayata forum diskusi online, ruang obrolan, utawa blog, kanthi tujuan utama supaya para pamiarsa menehi reaksi emosional utawa yen ora ngganggu diskusi umum ing topik.

Aku bakal nambahake sawetara ciri liyane… troll biasane pengecut lan ndhelik kanthi anonim. Lan ing blog iki, troll asring nyoba ngrusak perusahaan sing ditulis.

Aku bakal nyoba sawetara kaping kanggo nanggapi troll, nanging nalika ndeleng dheweke nyebut jeneng lan ora nggatekake kasunyatane, aku ora bakal ngobrol karo dheweke. Aku ngandhani bisnis manawa dheweke dikritik. Yen bisnis nyoba ngatasi kahanan kasebut lan ora bisa (sing khas amarga anonim), aku bakal mbusak komentar kasebut.

Ngopo Apa ora menehi perusahaan pass? Apa intelektual ora jujur?

Kayane dakkira. Nalika aku wawancara karo perusahaan, entuk tangkapan layar, lan njlentrehake lamarane, aku ora nyoba njupuk keputusan tuku kanggo sampeyan. Aku nulis kiriman blog ringkes adhedhasar pemasaran, saran utawa spesifikasi produk perusahaan lan nuduhake alat kasebut lan kepiye carane bisa mbantu para pemasar. Perusahaan-perusahaan kasebut kerja keras supaya produk diluncurake lan njupuk risiko gedhe kanthi menehi kritik.

Sawetara wong mung sengit karo perusahaan (saiki lagi wae kita ngerteni). Aku duwe permen kanggo wong-wong mau amarga aku wis makarya kanthi wiwitan sing luwih enom. Aku wis ndeleng pengorbanan - kanthi dhuwit, wektu lan kulawarga - sing diupayakake wong kanggo nyoba njupuk ide, dadi impene, lan kasunyatan. Kuwi butuh akeh garapan ... lan umume perusahaan ora sukses. Aku ora pengin perusahaan ambruk… nonton pendiri lan karyawan ilang kabeh. Ora ana sing kudune.

Komentar tunggal negatif bisa nggawe perusahaan dadi pertahanan. Aku weruh kedadeyan ing salah sawijining perusahaan sing dakgawe ... ana sing ngritik bisnis kanthi online lan dheweke ora bisa pulih maneh wiwit jabatan kasebut dadi virus lan tuwuh ing saben obrolan sales taun ngarep. Kasar ... lan ora prelu. Ora mung pimpinan sing duwe kemampuan kanggo nindakake maneh, uga… siji konten sederhana bisa miwiti percikan sing nggawe bisnis dadi luwih murah.

Dadi, aku rumangsa duwe tanggung jawab kanggo loro sing maca lan perusahaan kanthi menehi wong mupangat mangu-mangu. Yen komentator pengin metu saka bayang-bayang lan menehi kritik konstruktif kanggo perusahaan - iku bakal dadi pacelathon sing apik. Nanging nalika troll nyerang lan mbom postingan kanthi anonim, aku ora bakal sabar. Aku bakal nanggapi sepisan utawa kaping pindho banjur obrolan wis rampung. Yen terus, aku ora bakal menehi kesempatan luwih akeh.

Ana akeh perusahaan sing saya suwe saya ora ngurmati ... nanging aku ora bakal nyoba nyirnakake. Aku ora menehi perhatian ing blog iki. Yaiku kesempatan sing dakkanggo - promosi perusahaan sing hebat lan ora preduli karo sing kudu ilang. Yen sampeyan pengin nantang aku ing salah sawijining kiriman, aku menehi kritik! Nanging yen sampeyan mung njerit lan nelpon jeneng, aku ora kudu ngrungokake.

Aku ngarep-arep obrolan terus!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.