Lintasi Lalu Lintas Blog Sampeyan karo Pengunjung sing relevan

blogging perusahaan

bob burchfieldBob Burchfield wis dadi kanca sing dawa lan salah sawijining pria sing paling apik ing kene ing Indianapolis. Dheweke teka ing kabeh acara regional lan duwe acara paling lengkap Tanggalan acara Indianapolis ing wilayah kasebut ing sekitarIndy.com. Bob nyelehake cathetan iki kanggo aku dina iki:

Doug,

Aku pengin nuduhake sampeyan babagan sawetara proyek blogging sing wis ditindakake sajrone wulan kepungkur. Salah sawijining CVB kabupaten (biro konvensi lan pengunjung) takon apa dheweke bisa nulis blog tamu kanggo kula Blog sekitarIndy.com. Aku wis nerbitake saben dinane (lan mengko saben minggu) wiwit 2008, nanging ora nate digunakake kanggo apa-apa liyane saka 10 dhaptar perkara paling apik sing bakal ditindakake ing Indianapolis kanggo minggu ngarep. Dadi, nalika entuk panjaluk iki, aku mikir, kenapa ora dibukak menyang kabeh CVB kabupaten lan papan wilayah? Dadi aku ngirim undhangan menyang udakara 100 wong liwat email. Artikel kasebut diwiwiti kanthi sewengi. Aku wiwit nerbitake siji saben dina, saben esuk jam 6 esuk, tanggal 16 Mei.

Nah ……… ..

Kanggo minggu 16-22 Mei, lalu lintas ing blog munggah 77.5% saka minggu sadurunge. Kanggo minggu 23-29 Mei, lalu lintas ana TRIPLE minggu sadurunge. Lalu lintas ing Mei 2011 ana 128.6% luwih dhuwur saka Mei 2010. Blog tamu 30 Mei nyetel a cathetan lalu lintas situs sedina, munggah 79.1% saka dhuwur sedina sadurunge.

Sing paling menarik kanggo aku yaiku yen aku milih keyphrase saka saben blog lan nindakake telusuran Google, ditampilake ing kaca pisanan asil telusuran Google sajrone jam sawise dikirim.

Inspirasi kanggo gaweyan iki diwiwiti saka maca Blogging Perusahaan kanggo Dummy. Dadi, aku mung nulis kanggo ngucapake "matur nuwun" kanggo kabeh pitulung, saran, dhukungan, lan informasi sing apik sing wis dituduhake karo aku (lan muridku) wiwit pisanan ketemu ing Southside Smoosiers (aku isih rindu rapat kasebut ing Piala kacang).

Sincerely,

Bob Burchfield, Editor
AroundIndy.com, LLC

Matur suwun karo Bob amarga wis menehi wektu kanggo nulis aku. Iki sebabé kita nulis buku! Kita pengin wong tuwuh otoritas lan relevansi kanthi online kanthi strategi sing bisa ditrapake. Jenis email iki minangka eseman sing menehi eseman lan semangat!

5 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.