Mangkene Apa sing Kita Lindakake Kanggo Lalu Lintas Organik Tiga

Depositphoto 20583963 m

Taun kepungkur dadi taun sing digunakake kanthi ora kendel karo klien ... mula kita asring ora nggatekake pekarangan mburi dhewe. Martech Zone minangka publikasi penting kanthi sawetara ewu postingan blog luwih saka sepuluh taun. Kita wis migrasi hosting, ngganti tema kaping pirang-pirang, ngowahi plugin kita kabeh wektu, lan duwe peringkat luar biasa ing kaping lan rangking ora apik kanggo wong liya.

Sejatine, aku ora nggatekake telusuran amarga kita duwe sawetara peringkat apik lan pamirsa sing seneng langganan email, aplikasi seluler, podcast lan uga video. Nanging kita wis nggarap situs tanpa lelah sawetara wulan pungkasan kanggo nyiapake pangowahan desain mbesuk, kita ora bisa ngerteni manawa pangowahan sing wis digawe duweni pengaruh gedhe ing rangking situs ing pirang-pirang ewu kombinasi tembung kunci - akeh sing kompetitif.

Kita ora ngoptimalake situs kanthi sistematis lan ngawasi rangking, mula ora bisa dakkandhakake kombinasi utawa prekara apa sing paling gedhe pengaruh. Aku mung bisa ngandhani, sawise nindakake kabeh perkara kasebut, peringkat kita mundhak. Aku yakin sawetara wong ora ana bedane, nanging ora bisa dakkandhakake kanthi kepastian statistik. Dadi - aku bakal nuduhake pangowahan supaya bisa dipercaya paling beda.

rangking blog teknologi pemasaran-teknologi

  1. Tautan Disavow - Duwe backlinks sing elek ora mesthi sampeyan de-index, bisa uga nyegah sampeyan. Kita nindakake audit backlink nggunakake Link Detox lan ngaktifake kabeh tautan ing situs sing katon samar lan duwe ton link metu.
  2. Sertifikat aman - situs kita saiki wis aman nginstal sertifikat SSL lan ngatasi ewonan postingan sing ngemot konten saka sumber sing ora aman.
  3. Irah-irahan Duplikat sing Tetep - kita nemoni masalah gedhe karo tema saiki lan tag judhul duplikat kanthi pagination ala ing saindenging situs. Pagination nyedhiyakake judhul sing padha kanggo saben asil paged. Aku ngerti babagan masalah kasebut pirang-pirang wulan, nanging ora bisa ngrampungake amarga ora ana pengaruh tumrap para pamiarsa (ora akeh wong sing ngeklik link pagination).
  4. Gambar Kompresi - kita masang solusi kompresi gambar ing situs kasebut. Kanthi kabeh infografis sing dituduhake, sawetara ukuran file gedhe banget lan nggawe kaca ngemot cukup alon.
  5. Ngilangi Patung Kaca - kita ora ngetutake saben link metu ing situs kasebut lan akeh elemen navigasi. Aku mbusak kabeh atribut nofollow kajaba pariwara kita.
  6. Panjaluk Skrip lan CSS sing dikurangi - sing iki adoh banget, nanging kita duwe sawetara plugin - kalebu menu utama - sing nduweni akeh skrip lan panjaluk CSS. Isih duwe ton sing arep dakkondensasi, nanging saiki entuk udakara separo panjaluk nalika sampeyan mbukak kaca.
  7. Konten Umur sing Dibusak - kita duwe pirang-pirang artikel ing teknologi sing ora ana maneh. Kita nyuda jumlah kiriman sakabèhé ing situs kanthi luwih saka 1,000 kiriman sajrone taun kepungkur. Liyane ora mesthi luwih apik - luwih-luwih yen sampeyan duwe akeh konten sing ora bisa narik kawigaten. Kiriman sing ora duwe bareng sosial, ora ana backlink utawa postingan babagan teknologi sing ora ana maneh sing bakal dibusak.

Apa sing bakal ditindakake sabanjure?

Babagan kerjane babagan karya ing ndhuwur yaiku - ing njaba larangan lan ngamanake situs - gaweyan paling angel yaiku nambah pengalaman pamaca ing situs kasebut. Sabanjure, kita bakal bali lan priksa manawa saben kiriman duwe gambar sing apik sing ana gandhengane lan kita nuduhake kiriman lawas sing isih relevan - nyoba narik kawigaten supaya bisa nguatake panguwasa konten sing kita lakoni!

Nganyari Algoritma

Nalika aku yakin kabeh iki bisa digunakake, mesthi ana kemungkinan adoh manawa situs liyane sing lagi saingan bisa uga dibanting karo nganyari algoritma!

3 Komentar

  1. 1

    Iki dhaptar sing apik kanggo entuk dhuwit - nyolong babar pisan. Kanggo wong sing lagi wae miwiti, aku bakal nambah: goleki Alat Webmaster Google yen durung suwene pirang-pirang wulan.

  2. 2

    Matur nuwun kanggo kiriman Doug. Apa sampeyan bisa ngomong luwih lengkap babagan tautan sing ora ana tindakake? Kita wis nggawe praktik nggawe tautan njaba uga ora ana uga ngetutake, utawa nyuda jumlah per post kanggo mbuktekake apa sejatine blog, nanging adhedhasar apa sing wis sampeyan ucapake ing ndhuwur, apa kita kudu ngganti praktik?

    • 3

      Hai Crystal!

      Matt Cutts wis nyedhiyakake luwih akeh babagan nofollow ing video iki sing nyebabake aku ngganti dhewe. Aku biyen percaya yen tautan sing diikuti kaya "bolongan" ing situsku nalika aku menehi wewenang bali menyang sumber. Pendapatku saiki yaiku Google ngerti manawa situs tujuan kasebut relevan utawa pantes dikreditake. Yen sampeyan ngrancang kabeh nganggo nofollow, aku cukup yakin Google ngerti apa sampeyan mung nyoba game sistem utawa ora. Sepisan maneh, aku mikir manawa pariwara kudu ana saben saran saka Google. Kabeh liyane, aku ora percaya diri maneh. Muga-muga bisa mbantu! Sampeyan bisa mesthi nyoba lan ndeleng! Copot lan ngenteni sawetara minggu kanggo ndeleng apa sing kedadeyan!

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.