Go Big kanthi Strategi Email sing Dipicu kanggo Ndhukung ROI Dhuwur Langit

email sing dipicu

Email sing dipicu minangka cara sing apik kanggo narik kawigaten para pelanggan lan ndamel penjualan, nanging kesalahpahaman babagan apa sing dadi pemicu lan cara ngetrapake supaya sawetara pemasar ora bisa nggunakake taktik kasebut.

Apa Email sing Dipicu?

Ing level paling dhasar, pemicu minangka respon otomatis, kaya ucapan ulang taun sing digawe otomatis saka Google. Iki nyebabake sawetara percaya yen email sing dipicu bisa digunakake mung ing kahanan winates. Nanging nyatane, dhaptar acara, data lan tumindak sing micu meh tanpa wates.

Tinimbang mlebu ing jebakan mikir cilik nalika micu, para pemasar luwih becik mikirake pemicu minangka alasan apa wae kanggo retarget lan njaga pelanggan. Ing perusahaan sing saiki nggunakake email sing dipicu, interaksi keranjang belanja minangka pemicu umum. Pembeli bisa nyelehake pirang-pirang barang ing kranjang dheweke banjur ninggalake situs kasebut. Perusahaan nggunakake data kasebut minangka pemicu, ngirim pangeling email marang pelanggan babagan barang ing kranjang kanggo nambah pengalaman blanja lan pungkasane bisa ngonversi konversi.

Pemicu sing ana gandhengane karo Kréta Blanja ditinggalake minangka cara sing wis kabukten kanggo ngasilake bathi kanthi narik kawigaten para pelanggan. Nanging kanthi fokus saiki ing kampanye Analytics lan data pelanggan minangka elemen utama sing nyurung konversi, bisa gampang para pemasar ngilangi sumber data liyane sing terkenal ing organisasi, kayata katalog produk lan pangowahan rega.

Nalika para pemasar nemtokake pemicu luwih wiyar minangka kesempatan kanggo sesambungan karo pelanggan adhedhasar tumindak lan owah-owahan katalog produk, uga bisa miwiti data perusahaan kayata pangowahan rega lan poin drop-off pelanggan sing ana asil saka notifikasi out-of-stock minangka kasempatan kanggo nggawe kampanye pemicu. Langkah sabanjure nyiyapake pemicu lan pengujian titik tutul sing mbukak tarif mbukak, klik lan konversi paling apik.

Contone, perusahaan bisa nggunakake data pelanggan kanggo nggawe kampanye pemicu babagan macem-macem larangan, kalebu telusuran, kategori lan kaca produk. Saben ditinggalake minangka kesempatan kanggo sinau saka prilaku kasebut lan nyebabake email sing gegandhengan karo pribadi sing cocog karo produk lan tawaran sing gegandhengan karo pembeli kasebut. Strategi liyane sing efektif yaiku micu email ing sekitar produk tartamtu, kayata penurunan rega utawa inventaris sing murah.

Pemasar uga bisa nyoba penawaran khusus kanggo ndeleng ROI sing paling dhuwur. Contone, kampanye pemicu sing ngelingake konsumen babagan barang keranjang sing ditinggalake bisa nggawe kesepakatan kanthi menehi pengiriman gratis. Pemasar bisa nyoba macem-macem skenario kanggo nemtokake pendekatan sing paling cocog karo target pemasaran lan pendapatan.

Biyen, ngenali poin sentuh lan kampanye pemicu operasional akeh banget wektu lan larang. Nanging kanthi solusi pemicu e-niaga canggih saiki wis kasedhiya, para pemasar bisa diluncurake pirang-pirang dina, ora pirang-pirang wulan lan ngirim pemicu kanthi nyata. Nalika nglakokake kampanye email sing dipicu para pemasar bisa, lan mesthine, tes A / B bisa micu baris lan desain subyek kanggo nggawe manawa tawaran sing tepat dikirim ing wektu sing tepat kanggo pelanggan sing bener.

Pemasar sing nggunakake tes A / B kanggo nemokake tawaran sing tepat bisa ngasilake hadiah sing luar biasa. Siji conto, merek nemokake sing nawakake paling laris padha 300% luwih efektif tinimbang tawaran sing nampilake "wong anyar." Data kaya iki mbantu para pemasar nggedhekake ngasilake kampanye, uga panggunaan teknik kayata nggabungake jeneng produk menyang baris subjek email, sing nggawe 10 kali efektif.

Pemasar saiki duwe opsi liyane amarga data gedhe lan solusi pemicu e-commerce canggih. Wong-wong sing pengin entuk kompetitif kudu luwih mikir babagan kampanye pemicu tinimbang mung nggawe strategi email umum perusahaan. Kanthi pendekatan adhedhasar nggunakake data katalog pelanggan lan produk kanggo ndorong komunikasi sing dipicu sing relevan lan tepat wektu, para pemasar bisa miwiti tambahan sing signifikan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.