Iki minangka Tribut, menyang Post Blog Paling Gedhe ing Dunia ...

ulet d pajeg

Iki ora kiriman blog paling gedhe ing jagad iki… ora… iki mung Tribut.

Kabeh guyonan, aku mbusak 3 draf postingan esuk iki. Iki minangka draf sing wis dakwiwiti sadurunge, nanging kayane ora cukup kanggo nyetel. Mbok salah siji sing paling gedhe kirim ing jagad iki. Kita ora bakal ngerti. Salah sijine yaiku mbandhingake blog karo evolusi koran. Kapindho yaiku keseimbangan kepemimpinan lan kolaborasi kanggo eksekusi. Sing nomer telu yaiku kiriman sing ngritik perbandingan industri Langsung mail siput menyang email.

Kanggo sampeyan para blogger ing kana, sepira kerepe sampeyan nulis ulang utawa mbusak kiriman sadurunge nerbitake? Aku bisa uga mbuwang 1 utawa 2 seminggu.

9 Komentar

  1. 1

    Aku kudu ngakoni yen aku ora duwe katrampilan nulis kanthi apik, mula ora ana upaya kanggo nyempurnakake nyuda jumlah tembung = 0. Aku duwe kesempatan nggunakake katrampilan sastra saka garwaku sing apik kanggo nyuda tata basa tingkat kesalahan mudhun saka 'elek' dadi 'level sedheng' nanging dheweke ora mesthi ana nalika aku kudu 'urip'.

    Apa aku duwe katrampilan ing Inggris nyebabake pamaca? Aku ora ngerti, wong mesthi ora teka maca artikelku amarga kualitas nulis, mula ing wektu apa tata bahasa / ejaan sing ora apik nggawe wong ora sopan? Aku durung mesthi mlebu ing jerone.

    Aku duwe artikel sing durung rampung sing bisa diterbitake ing salawas-lawase mung amarga aku mikir minangka ide sing ala ing umume dudu amarga konten sing sejatine dhewe.

    • 2

      Grammar minangka tumit Achilles, Nick. Aku asring pratinjau kiriman lan nggawe pangowahan 5 utawa 6 kaping sadurunge dakbitake. Sawise aku nerbitake postingan, aku asring kudu nyunting kesalahan tata basa tambahan.

      Aku ora duwe bojo kanggo mriksa gaweyanku ... nanging bisa uga aku bisa uga kudu editor mengko mbesuk. Iki bakal dadi hebat!

  2. 3
  3. 5

    Paling ora sedina, saben blog sing dakanggit. Kadhangkala gampang kaya judhule. Aturan jempolku yaiku yen ora bisa nggawe judhul apik, minimal dadi status draf.

  4. 6

    Hai Doug!

    Aku mung nemokake BLOG sampeyan lan nemokake sampeyan panulis produktif. Tantangan paling gedhe yaiku njupuk alur lan bisa menehi dedikasi kanggo proses kasebut.

    Aku miwiti BLOG ing wulan April 07, taun iki. Lan aku duwe wektu yen aku pancen inspirasi lan liyane nalika aku blahhh! Aku duwe sawetara kedadeyan sing ide ringkes dadi ora apa-apa.

    Sampeyan minangka inspirasi kanggo aku ... lan matur nuwun! Saka siji Kipas D sing tenanan menyang Liyane… 🙂

  5. 8

    Wiwit aku miwiti, sing dudu suwene kepungkur, aku bakal nemokake 2: 1 sing bisa digunakake kanggo aku, yaiku saka 2 ide awal sing dakterbitake lan sing siji bali menyang konsep. Aku bubar miwiti nggawe draf kanggo nerbitake mengko, lan ndeleng proses kasebut minangka proses sing kaping iteratif.

    Kepiye carane ngimbangi supaya draf bisa digunakake lan ora ngeculake, lan ngakoni kasunyatan manawa minggu iku wektu sing dawa banget ing blogosfer? Mesthi wae subyek sing ana gandhengane, nanging kepingin weruh apa sampeyan kudu sampah akeh postingan sing apik amarga wis lawas.

    Ya, aku bakal pratinjau lan nggawe pangowahan udakara 4 nganti 5 kaping uga, sadurunge pungkasane dikirimake ing kana.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.