Koran Terus Mateni Piyambak

Liwat blog Rut, aku wis rampung maca artikel ing New York Times ing Tribune ngrancang ngethok 500 kaca saka 12 koran sing paling gedhe saben minggu.

narik rambut

Koran = Kertas Toilet

Aku malah ora bisa menehi pitutur marang kowe babagan rasa sedhih iki nggawe aku ... lan, minangka konsumen, sampeyan uga kudu nesu banget. Katon yen Industri Koran, kanthi kawicaksanan sing nyuda, saiki ngetutake dalan sing ditindakake industri kertas jamban. Dheweke saiki wis sade luwih sithik kanggo akeh dhuwit.

Masalahe yaiku kebiasaan toilet wong durung owah, nanging polahe maca isih beda. Perusahaan Kertas Toilet bisa lolos kanthi rega shrinking kanthi rega sing padha - kita isih kudu tuku. Ora kaya ngono kanggo koran.

Nyuda kualitas produk sampeyan ora prelu

15 taun kepungkur, aku kerja ing The Virginian-Pilot lan kita nganalisis akeh peralatan penyisipan dinamis uga sawetara tata pers mesin cetak kompleks. Teknologi, nalika semana, ora cukup menehi hadiah kanggo nggawe koran kanthi dinamis uga ora nawakake teknologi kanggo nggawe koran target rumah tangga.

Sawetara wulan kepungkur, aku nulungi Scott Whitlock metu ing blog lan nggawa aku menyang tur perusahaane, Inovasi Flexware. Dheweke nuduhake mekanisme pencetakan laser sing apik sing dikembangake kanthi kecepatan lan toleransi sing luar biasa, ora beda karo mesin cetak utawa mesin sisipan.

Nggawe salinan khusus kluwarga bisa dadi keuntungan kanggo koran amarga bisa menehi target khusus rumah tangga adhedhasar pilihane wong. Kanthi tembung liyane, kurang pariwara = luwih akeh penghasilan. Tuku sing paling apik bisa nyuda distribusi dadi loro nanging tekan kabeh kluwarga sing seneng bagean Teknologi. Apa dheweke gelem ngilangi distribusi lan kertas 50%, nanging mbayar tambahan 10% kanggo target? U……… bakal ngirit jutaan wong!

Ora preduli manawa iki bisa nyebabake koran malah saingan karo Layanan Pos Amerika Serikat.

Aku ora bisa mbayangake yen dina iki, manawa ora bisa nyithak bagean sampeyan lan nggawe koran kanthi dinamis adhedhasar panjaluk kulawarga. Coba pikirake gampang banget kanggo ngilangi ribuan kaca saka koran yen ora duwe bagean sing sampeyan ora minat! Yen aku ora seneng olahraga utawa pendapat saka kaca editorial, cukup cekakake!

Kajaba iku, pengurutan lan pangiriman operator bakal nggawe koran bisa ditrapake ing saben lawang luwih akurat! Operator ora prelu ndeleng sawetara tabel tumindake, dheweke mung narik koran sabanjure lan mbuwang ing ngarep lawang sing cocog.

Masalah karo iki, mesthine yaiku ora kaya gampang kaya mbuwang akeh halaman lan personel terkenal sing ngetutake. Sampeyan mbutuhake pangowahan proses lan investasi sing signifikan kanggo prabot cetak lan distribusi sing dibutuhake, bisa uga atusan yuta dolar. Sing dipotong dadi wates 40% sing jero banget.

Pesen Sam Zell jelas - dheweke ora ngandel yen industrie bakal ganti utawa mbalek maneh. Cathetan kanggo pemegang saham - lebokake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.