TrendSpottr: Ngganti Noise Sosial Dadi Sinyal Awal sing Bisa Ditindakake

tren media sosial

Sadurunge promine media sosial, ana perusahaan perawatan rumput sing nyathet kabeh panggilan pelanggan lan dikategorikake miturut topik. Sistem kasebut dadi mesin penjualan amarga bisa ngidentifikasi, kanthi geografis, masalah sing lagi ana ing wilayah kasebut banjur ngirim email sing fokus banget adhedhasar topik sing tren. Penyayang perawatan pekarangan bakal weruh tandha banjur tuku solusi sing cocog ing toko - kadang nganggo kupon kanggo menehi insentif.

Tren minangka kesempatan sing luar biasa kanggo akeh bisnis, nanging sawetara wong ora nglacak sinyal sing bisa nyebabake asil bisnis kanthi efektif. Bisa uga cuaca, finansial, kesehatan, utawa topik liyane sing ana gandhengane sing nyebabake penjualan. TrendSpottr mbantu ngowahi swara Media Sosial dadi sinyal awal sing bisa ditindakake.

TrendSpottr minangka prediksi adhedhasar awan Analytics perusahaan sing ngenali lan prédhiksi tren ing wektu nyata saka aliran data amba, kalebu saka Twitter lan Facebook. Layanan TrendSpottr ngidini para pelanggan lan mitra "maju ing kurva" kanthi ngenali berita, acara, lan pengaruh anyar sing dawane potensial virus lan pengaruh pasar.

Ruang berita, penerbit, agensi PR, merek, agensi pamrentah, pemasar digital, pangguna media sosial, pedagang saham lan institusi finansial kabeh nggunakake Trendspottr kanggo nemokake warta virus, ngawasi merek lan reputasi, manajemen krisis, pemasaran konten lan prediksi pasar.

Trendspottr uga nggabung karo kalorone Salesforce minangka Mitra Studio Sosial Radian6 Buddy Media ugaHootsuite . Dheweke bubar diluncurake TrendSpottr kanggo Instagram ingHootsuite uga!

Sinau luwih lengkap babagan TrendSpottr lan kemampuan kanggo prédhiksi tren wektu nyata saka data gedhe kanthi nyoba produke: Sinyal TrendSpottr, Tandha TrendSpottr lan Widget TrendSpottr.

TrendSpottr uga nawakake telusuran, tandha lan tren API JSON!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.