Tren ing Pemasar Facebook Mesthi Ngelingi

facebook 2015

Wulan kepungkur iki, Facebook isih dirilis nganyari liyane sing mengaruhi News News, sing ngidini pangguna bisa ngontrol luwih akeh wong lan konten sing pengin dideleng dhisik. Pagemodo ngemot dhaptar 10 tren saka riset sing ditindakake ing taun iki ing Facebook.

Aku wis nambah komentar babagan kenapa sampeyan kudu ngerti babagan upaya pemasaran media sosial.

  1. Dominasi Video Facebook - Nalika video lagi rame ing Facebook, waca print print sing apik. Facebook ngitung tampilan minangka nonton 5 detik video kanthi otomatis muter nganggo utawa tanpa swara. Youtube duwe interpretasi keterlibatan sing luwih ketat. Ora diraguhi video diwiwiti, nanging aja kaget banget yen ora entuk asil sing padha.
  2. Munggah saka Dompet Sosial - Luwih akeh wong bakal kepenak ngirim dhuwit utawa tuku langsung liwat Facebook, mung sawetara wektu sadurunge dadi platform sing dipercaya kanggo perdagangan lan saya akeh wong sing ngeklik Tombol Tuku Facebook.
  3. Alokasi Anggaran Iklan Mbayar - Yen durung, sampeyan kudu miwiti nggunakake Facebook kanggo promosi konten sing nyengkuyung kesadaran, pertimbangan lan tuku produk lan layanan ing Facebook. Pariwara sing ditarget kanthi target nyedhiyakake sampeyan langsung ing feed kaca seluler utawa desktop perusahaan utawa individu sing pengin dadi bisnis.
  4. Wutah Mobile Skyrocketing - Pangguna seluler media sosial melu acara lan papan, nuduhake lan promosi karo kanca-kanca, lan nggawe jaringan nyata-nyata, tembung saka tutuk. Apa sing sampeyan gunakake kanggo njupuk kauntungan saka tren sosial, lokal lan seluler?
  5. B2C Nglangkungi B2B - Ora nggumunake, pemasaran B2B lags angel ing Facebook yen dibandhingake karo platform kaya LinkedIn sing fokus ing hubungan bisnis karo bisnis. Nanging, elinga, yen sampeyan ora bisa ndeleng pesaing sing ngobrol ing Facebook ... bisa uga dadi kesempatan kanggo sampeyan kliwat.
  6. Terus Urip karo Pemuda - Ana akeh omongan babagan bocah-bocah sing ora pengin melu jaringan sosial saka wong tuwa, mula dheweke melu platform liyane kaya Instagram lan Snapchat. Nanging ora ateges ora ana interaksi. Facebook isih dimuat lan 43% nom-noman nggunakake Facebook luwih saka alternatif.
  7. Supremasi Login Sosial - Pelanggan lan bisnis bosen mlebu lan mlebu nganggo Facebook dadi gampang. Kanggo bisnis, uga nyedhiyakake akses menyang data lan informasi pangguna ing klik tombol. Kepiye sampeyan bisa nggabungake log sosial karo bisnis sampeyan?
  8. Diversifikasi Aplikasi Facebook - Facebook terus ngembangake penawaran karo Messenger, WhatsApp, lan Instagram. Aja kaget ndeleng luwih akeh aplikasi ing dalan (Ecommerce, Geographic, Wearables, IoT, lan liya-liyane) sing njupuk potongan vertikal aplikasi seluler liyane.
  9. Piranti Liyane, Masalah Liyane Notifikasi push lan piranti kaya Apple Watch minangka penyaringan lan notifikasi target kanggo pangguna. Iki nggawe keterlibatan sing luwih dhuwur karo target target pasar sing ngurmati penawaran adhedhasar lokal lan prilaku.
  10. Premium babagan Privasi - Privasi minangka pedhang bermata loro. Iki uga minangka sarana supaya Facebook duwe pamirsa lan / utawa komunitas sampeyan. Saran kula yaiku supaya terus nggunakake jaringan kasebut supaya bisa langsung melu merek liwat registrasi utawa langganan… nanging supaya ora pindhah upaya pemasaran sampeyan menyang platform sing sampeyan ora bisa ngontrol.

Facebook-Trends-2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.