4 Tren Paling Apik ing taun iki ing Konten Digital

tren pemasaran konten 2015

Kita seneng banget mbesuk webinar karo Meltwater babagan Konten lan Perjalanan Pelanggan. Pracaya utawa ora, pemasaran konten terus berkembang. Ing salah sawijining sisih, prilaku pangguna wis ngalami evolusi babagan cara nggunakake konten lan carane konten mengaruhi lelungan pelanggan. Ing sisih liya, medium wis berkembang, kemampuan kanggo ngukur respons, lan kemampuan kanggo prédhiksi popularitas konten.

Aja manawa kanggo ndaptar kanggo webinar! Kita bakal nyebarake ebook anyar kanggo kabeh wong sing rawuh.

Lali nyoba ngupayakake kabeh pangowahan sing ana ing pemasaran Internet taun kepungkur. Sampeyan bakal nggawa sampeyan nganti saiki taun sabanjuré mung kanggo dhaptar. Dadi, tinimbang nggunakake akeh wektu sing ora perlu lan terkenal, sing paling anyar infographic saka MDG Advertising rincian kanthi cepet babagan tren konten sing paling sampeyan kudu ngerti.

MDG wis nemokake 4 kunci tren sing nyebabake pemasaran konten digital strategi:

  1. Pangguna saiki tanggung jawab kanthi resmi, lan alternatif medium kaya podcasting lagi tuwuh.
  2. Video lagi akeh digunakake ing layar seluler.
  3. Blogging perusahaan terus dadi pusat strategi konten digital sing sukses.
  4. Iklan nawakake kesempatan promosi anyar lan luar biasa kanggo konten sampeyan.

Tren Konten sing Ora Nguntungake ing 2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.