Tren Pemasaran Konten B2B

Tren Pemasaran Konten B2B 2021

Pandemi kasebut kanthi substansial ngganggu tren pemasaran konsumen amarga bisnis disesuaikan karo tumindak pamrentah sing ditindakake kanggo nyoba nyegah panyebaran COVID-19 kanthi cepet. Nalika konferensi ditutup, para pembeli B2B pindhah online kanggo konten lan sumber daya virtual kanggo mbantu wong liwat tahapan lelungan panuku B2B.

Tim ing Digital Marketing Philippines nggabungake infographic iki, Tren Pemasaran Konten B2B ing 2021 sing nyebabake 7 tren utama babagan carane pemasar konten B2B nanggapi pangowahan industri lan prilaku:

  1. Konten Dadi Target Liyane - pamisahan lan personalisasi dadi sing paling penting nalika para pemasar kudu nyedhiyakake pengalaman sing dituju. Manajemen konten ditambah karo platform otomatisasi pemasaran lan intelijen buatan nyedhiyakake teknologi sing dibutuhake kanggo ngasilake lan ngukur pengalaman sing ditargetake.
  2. Konten Dadi Luwih Interaktif Lan Pengalaman - audio, video, animasi, kalkulator, gamifikasi, kasunyatan ditambah, lan kasunyatan virtual nambah pengalaman panuku B2B ... ngewangi konversi.
  3. Konsumsi Konten Liwat Mobile Pertama - Ora cukup kanggo nggawe situs responsif sing bisa dideleng ing piranti seluler sawise nggawe tampilan desktop. CMOPANI liyane saya akeh ngowahi konten lan pengalaman sing dinamis kanggo para pengunjung seluler.
  4. Pemasaran Konten Ing Multiple Saluran - Pengunjung sing ditemokake saiki dadi kritis amarga para pembeli B2B duwe sumber daya tanpa wates. Yen sampeyan tuku ing saluran sosial, sampeyan kudu sesambungan karo wong-wong mau. Yen lagi audio (contone podcast), nyedhiyakake informasi sing dibutuhake. Yen video kasebut, konten sampeyan uga kudu uga ing YouTube.
  5. Pemasaran Konten Didominasi Otoritas Topikal - Aliran konten tanpa wates ora efektif amarga perusahaan pengin nggawe perpustakaan konten terpusat, lengkap sing nyedhiyakake konten ahli, berwibawa, lan dipercaya kanggo calon pembeli nalika riset solusi kanggo tantangan bisnis.
  6. Operasi Mitra Pemasaran Konten - Nggunakake hubungan lan promosi lintas-konten kanthi target pamirsa sing padha minangka sarana sing efisien lan efektif kanggo nyopir asil bisnis.
  7. Pemasaran Konten Minangka Layanan Outsourcing - Luwih saka setengah perusahaan B2B wis ngeterake sumber konten - ngrekrut profesional sing duwe kemampuan riset, desain, copywriting, lan eksekusi sing bisa uga internal sing mokal.

Ngewangi hyperfocus merek lan ngembangake strategi pemasaran konten ing kabeh saluran lan medium minangka karya favoritku karo klien. Kakehan perusahaan duwe jejak konten sing ora duwe strategi utama kanggo ngasilake asil bisnis sing nyata. Ing nyemprot lan ndonga pendekatan pangembangan konten (umpamane. postingan blog X saben minggu) ora ngewangi bisnis sampeyan ... mung nggawe swara lan kebingungan.

Bebas hubungi kula yen butuh pitulung. Kita wis mbantu bisnis B2B cilik nganti perusahaan perusahaan ngembangake strategi pemasaran konten kanggo ngasilake asil sing bisa diukur. Iki dudu proses sing gampang, nanging bisa ngasilake amarga bisnis sampeyan bisa nggawe konsistensi lan tujuan kanggo kabeh konten sing dikembangake, dianyari, lan diowahi maneh.

Mangkene infographic lengkap saka Digital Marketing Philippines:

tren pemasaran konten b2b 2021

Komentar siji

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.