10 Pengiklan Tren Konten Ora Bisa Nglirwakake

tren pariwara isi

At MGID, kita ndeleng ewonan iklan lan nyedhiyakake jutaan liyane saben wulan. Kita nglacak kinerja saben iklan sing ditawakake lan makarya karo pengiklan lan penerbit kanggo ngoptimalake pesen. Ya, kita duwe rahasia sing mung dituduhake karo pelanggan. Nanging, uga ana tren gambar gedhe sing pengin dituduhake karo kabeh wong sing minat pariwara kinerja asli, muga-muga bisa mupangat kanggo kabeh industri.

Mangkene 10 tren utama sing nemtokake maneh pariwara asli saiki:

  1. Crita Visual - Kanggo adol produk sampeyan kudu menehi crita sukses marang wong. Dheweke bakal menehi reaksi sing luwih apik marang pengalaman Jane utawa Jeremy - wong sing padha karo dheweke - tinimbang selebriti utawa jutawan. Wong duwe hubungan paling apik karo wong sing duwe masalah kesehatan lan kaendahan sing padha, kabutuhan teknologi lan kluwarga sing padha, impen lelungan lan sesambungan sing padha. Sembarang tawaran kencan bakal didol luwih apik kanthi tampilan sing bisa dideleng saka wong tuwa sawise duwe anak kanthi katresnan padha ketemu online. Critakake crita kasebut: Tambah foto "rutinitas sing mboseni sadurunge dheweke ketemu." Nuduhake sawetara tembung babagan angel banget yen bisa nemokake match sing sampurna saiki - sore sing sepi, panganan beku, kanca sing wis nikah. Nyebataken tantangan kasebut ing sawijining crita bakal mbantu para pamaca ngerti dheweke lan ana gandhengane karo iklan kasebut.
  1. Blogger lan Bintang Instagram - Iki padha karo pemasaran tembung-saka-cangkem, nanging khusus kanggo klompok target sing pengin sampeyan tekan. Ayo padha promosi tawaran sampeyan, dadi pahlawan pariwara sampeyan, lan pasukane para pengikute bakal melu sampeyan. Iki ora padha karo nggunakake luwih akeh pendukung selebriti tradisional. Bintang-bintang online iki duwe apa sing dianggep para pengikut minangka hubungan pribadi karo dheweke.
  1. Video Ndhuwur Supreme - Panjaluk media visual saya akeh. Alesan kanggo tren iki yaiku nambah koneksi internet nirkabel, saengga pangguna online luwih akeh kesempatan kanggo ndeleng lan ngrungokake video ing piranti seluler. Konten video minangka skyrocketing kanggo ndhuwur kabeh cara sing bisa narik perhatian. Wong bisa nonton tanpa swara (kayata lungguh ing barisan utawa ing terapi) utawa mung ngrungokake nalika nyopir mobil. Dina iki, kabeh pengin sinau apa-apa utawa bisa nyenengake nalika nganggur sajrone dheweke. Konten video bakal dadi luwih apik kanggo pangguna seluler amarga pangembangan teknologi seluler lan layanan data saya tambah.
  1. Infografis lan GIF Animasi minangka Alat sing Kuat - Alesan efektifitas yaiku supaya bisa narik kawigaten kanthi kreatif, atraktif lan gampang dingerteni. Dheweke uga gampang digawe. Ana akeh sumber gratis sing kasedhiya online sing mbantu sampeyan nemokake informasi sing pengin ditampilake. Konten interaktif bakal ngluwihi timeline lan newsletter kanggo efektifitas. 
  1. Konteks Wawancara - Nalika nulis konten sampeyan, gunakake pitakon sing bisa ditindakake para pamirsa. Menehi wangsulan saka ahli. Ahli sing endi? Sampeyan arep.
  1. Iklan Pusat-Pusat - Iki minangka tren panas liyane sing ilang sawetara pengiklan. Wong wis kesel yen serius. Yen seneng-seneng ora bakal gawe piala. Gunakake meme virus lan komik kanggo makili kabeh nanging konten sing paling serius. Supaya wong santai lan terhibur. Humor mesthi dadi hal sing apik kanggo klik lan dituduhake karo wong liya. 
  1. "Saiki" Tombol - Kabeh yaiku ngirit wektu lan dorongan sing nyenengake, trik subliminal sing nggawe pangguna tetep aktif sanajan ora ngakoni. Wong pancen seneng karo tombol "tuku saiki" lan "nonton saiki" amarga dheweke ngundang tuku sing lancar lan njanjeni pengalaman sing nyenengake.
  1. Kuis - Konten semacam iki wis dadi sing paling bisa dituduhake ing Facebook kanggo paruh pertama 2016 lan nyedhiyakake ajakan tumindak sing sampurna. Sampeyan bisa miwiti kanthi gampang kaya tautan menyang situs web, utawa bisa uga link pribadi kanggo rekomendasi produk.
  1. Konten Episodik - Iki minangka "tiket panas" 2016: Konten dipecah dadi bab lan uga bisa nggunakake kampanye iklan sing beda. Entuk informasi utawa hiburan ing segmen nggawe pangguna kepengin lan bali maneh amarga pengin banget ndeleng lan ngrungokake saben nganyari. Informasi nahan sampeyan mbantu nyengkuyung pamirsa sing luwih akeh wiwit suwe amarga antisipasi nambah kesetiaan pangguna lan intensitas pengalaman.
  1. Iklan Kinerja Asli - Saiki akeh bisnis nggunakake pariwara asli kanggo nggayuh calon pelanggan online. MGID minangka jaringan iklan pribumi sing misuwur sing ngasilake asil paling luweh kanggo penerbit, pengiklan lan konsumen. Syarat adhedhasar kinerja njamin para penerbit bisa terus entuk bathi liwat penempatan asli pesen sing disponsori ing presentasi sing ora ngganggu.  

Sinau Luwih lengkap babagan Akuisisi Pengunjung Asli

Disaranake sampeyan supaya eksprimen karo tren konten kasebut. Pilih sing paling apik kanggo nampilake produk sampeyan, campuran yen wis masuk akal, lan siyap kanggo nonton level pertunangan sampeyan mbledhos.

MGID

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.