5 Pemasaran Plancongan Tren Sampeyan Kudu Dianggo Merek

tindak tanduk sosial seluler

Pelayaran Selebriti ngluncurake situs ing wulan Maret 2015 sing ngasilake kenaikan pesenan 12% saka piranti seluler / tablet ing rong minggu pertama, paningkatan 3% ing penghasilan online lan 140% paningkatan penghasilan online. Dheweke ngrampungake liwat konten itinerary sing luwih apik ing situs, citra sing kuat, lan proses pesenan sing disederhanakake - kanthi tren digital karo para wisatawan.

Kanggo ngapikake lelungan seluler kanggo situs web, nambah konversi lan ngirim pengalaman merek sing positif sesuai karo nilai kemewahan modern perusahaan, Selebriti Cruises kerja bareng karo panyedhiya teknologi pengalaman pelanggan Sdl lan konsultasi digital Blok Bangunan.

Merek perjalanan global kudu nyukupi kabutuhane para penumpang lan tamu, kanthi langsung lan online, kanthi wektu nyata lan liwat pirang-pirang basa. Iki tegese njamin pengalaman sing lancar, konsisten ing salur lan interaksi. Kanggo nggayuh iki, para pemasar kudu nyetel strategi nalika tumindak lan preferensi pelanggan mekar, ngelingi limang tren perjalanan digital kasebut. Paige O'Neill, CMO, SDL

Industri lelungan global saiki ngadhepi tantangan unik kanggo nyukupi kabutuhan para plancong kanthi online lan online, kanthi real-time lan liwat pirang-pirang basa. Kanggo nggayuh lan ngluwihi panjaluk para musafir, merek kudu nggawe pendekatan sing luwih lincah kanthi mangertos 5 tren lelungan ing ngisor iki sing mbentuk masa depan pengalaman digital.

5 Tren Plancongan Mbentuk Masa Depan Pengalaman Digital

  1. Amplifikasi Sosial - Wisatawan sing meneng ora lagi ngomong lan nyebutake keprihatinan kanthi online tanpa ngucapake sepisan. Dheweke nggunakake alat digital lan ora butuh tangane manungsa maneh
  2. Personalisasi Adhedhasar Preferensi - Pelancong sing kebanjiran kepincut karo pilihan online. Penjual kudu ngirim informasi sing ditarget, dipersonalisasi kanggo para wisatawan sing nggunakake data lan menehi CX sing luwih apik
  3. Optimisasi Pengalaman Digital - Visual minangka basa anyar ing jaman digital. Pelanggan ngormati pendapat wong liya tinimbang pemasaran liyane
  4. Gangguan Mobile - Uber lan AirBnB minangka conto gangguan sing wis dadi alat kolaborasi.
  5. Layanan Dhiri Digital - Dina iki 39% wong Milenial sumber lelungan liwat metasearch tinimbang agensi lelungan online tradisional (OTA) utawa pandhu arah situs merek miturut peneliti digital. Merek lelungan kudu mikir ngluwihi dhaptar lelungan lan faktor kebutuhan komunikasi ing konteks budaya kanggo nyedhiyakake ekspektasi para turis global.

Tren Industri Plancongan

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.