Trapit: Cerdas, Culasi Konten Otomatis

trapit

Trapit nyimpen saluran sampeyan kanthi kontemporer kanthi konten sing seger lan nyenengake. Merek sampeyan lelungan karo pamirsa, ing endi wae. Trapit menehi sampeyan alat kanggo ngrampungake konten berkualitas tinggi sing menarik saka saindhenging Web lan saka arsip konten asli sampeyan sing bakal nggawe pamirsa luwih akeh maneh. Pusat Peningkatan Konten Trapit nggunakake intelijen buatan modern kanggo ngotomatisasi panemuan lan personalisasi media lan konten saka Web kanggo nambah lan ndhukung crita merek sampeyan.

Trapit ngidini sampeyan nggawe lan ngatur koleksi sing dinamis lan narik kawigaten babagan topik apa wae sing paling relevan karo pamirsa kanthi nggunakake siji antarmuka sederhana kanggo nerbitake aplikasi, email, jaringan sosial utawa kaca web kanthi nyata utawa kanthi jadwal.

Cara Kerja Trapit

  • Nggoleki - Gambar saka perpustakaan Trapit sing terus berkembang ing luwih saka 100,000 sumber sing wis dicoba ahli, utawa tambahake sumber konten sampeyan dhewe menyang campuran. Saka kiriman blog lan artikel koran nganti infografis utawa video, Trapit nemokake ora mung konten sing paling populer, nanging permata sing didhelikake sing ilang ing kerusuhan kasebut.
  • Trap - Temtokake konten sing paling relevan kanggo pamirsa - lan TRAP - kanthi nyata. Trapit sinau babagan sing paling penting kanggo pamirsa lan nyetel kanthi adaptasi lan nyaring pilihan konten sing cocog. Sampeyan uga bisa nyaring asil miturut tembung kunci, kualitas, tag lan uga lokasi, sing bakal ditampilake mung konten sing paling relevan.
  • ngirim - Trapit nyebarake konten iki - kanthi otomatis - menyang media sosial, buletin email, aplikasi seluler, situs web - ing endi wae pamirsa milih nggunakake konten. Sampeyan nemtokake papan sing paling apik - lan piranti paling apik - lan Trapit bakal ngatasi sisane

Trapit bakal nyedhiyakake webinar mingguan supaya sampeyan bisa ndhaptar lan ndeleng demonstrasi. Daftar saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.