Ing wulan Oktober 2017, Sampeyan Kudu Nduwe Sertifikat SSL Transparan

SSL transparan

Supaya keamanan tetep dadi tantangan online. Nimbus Hosting bubar nggawe grafis sing migunani, nggambarake pentinge sing anyar sertifikat SSL transparan inisiatif kanggo merek eCommerce, uga nyediakake dhaptar priksa sing komprehensif kanggo mbantu mindhah situs web sampeyan kanthi gampang menyang HTTPS. Infographic, SSL Transparan & Cara Ngalih Situs Web Sampeyan menyang HTTPS ing 2017 nampilake conto kenapa prakarsa SSL anyar iki perlu.

Sawetara Kisah Horor SSL Klebu

  • Mata-mata Prancis - Google nemokake manawa lembaga Pamrentah Prancis nggunakake sertifikat Google SSL nakal kanggo ndelok sawetara pangguna.
  • Github lawan China - Siji pangguna sing ngontrol subdomain situs hosting pangembangan Github kanthi salah dianugerahi sertifikat SSL duplikat kanggo kabeh domain kanthi otoritas sertifikat Tiongkok.
  • Korban Iran - Sertifikat digital palsu sing diterbitake dening DigiNotar digunakake kanggo hack akun Gmail udakara 300,000 pangguna Iran ing taun 2011.

Amarga alasan kasebut lan liya-liyane, yen situs web sampeyan ora duwe sertifikat Transparan SSL ing wulan Oktober 2017, Chrome bakal menehi tandha situs web sampeyan minangka Ora Aman, nyuda pangguna supaya ora ngunjungi, lan keamanan situs web sampeyan bisa uga duwe resiko. Saiki wayahe paling pas kanggo numpak kapal.

Jalanake Tes Transparansi Google ing Sertifikat SSL Sampeyan

Proyek Transparansi Sertifikat Google

Ing taun-taun pungkasan, amarga cacat struktural ing sistem sertifikat HTTPS, sertifikat lan CA sing nerbitake wis kabukten kompromi lan manipulasi. Proyek Transparansi Sertifikat Google tujuane kanggo njaga proses nerbitake sertifikat kanthi nyedhiyakake kerangka terbuka kanggo ngawasi lan audit sertifikat HTTPS. Google nyengkuyung kabeh CA kanggo nulis sertifikat sing diterbitake menyang log sing bisa diverifikasi, mung ditambah, lan tamper publik. Mbesuk, Chrome lan browser liyane bisa uga ora gelem nampa sertifikat sing durung ditulis menyang log kasebut.

Infographic SSL Transparan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.