Transparansi Opsional, Keasliane Ora

Depositphotos 11917208 s

Ing sawetara taun kepungkur, aku wis kepenak nuduhake paling akeh urip pribadi kanthi online. Aku wis nuduhake akeh lelungan ngilangi bobot awak, aku debat babagan politik lan teologi, aku nuduhake guyonan lan video sing ora apik, lan sing paling anyar - aku nuduhake wayah sore nalika ngombe sawetara. Aku isih durung babar pisan transparent online, nanging aku pancen asli.

Aku sing diarani Transparan yaiku kemewahan. Umure meh 50 taun, aku duwe bisnis dhewe, uripku aneh lan ora kepengin nglumpukake jutaan. Kanca-kanca seneng banget bareng karo online lan bisnis sing digunakake kanggo ngerti lan tresna marang aku. Kanca liyane kadang ora seneng ... kanthi gumun lan bodho. Aku duwe kanca lan klien sing cukup, mula aku ora peduli karo apa sing dipikirake wong liya.

Aku ora getun bareng nuduhake apa wae sing ana online. Aku rumangsa kuwat manawa wong liya kudu ngrungokake perjuwangane lan ndeleng tumindak becik lan urip. Aku percaya akeh banget kita sing njaga persona palsu kanthi online. Kita ngirim foto kulawarga sampurna, dhaharan sing sampurna, preinan sing sampurna, omah sing sampurna… lan aku ora yakin bisa mbantu. Bayangake dadi pamilik profesional utawa bisnis sing berjuang lan mung maca nganyari sawise nganyari babagan jagad iki rosy lan bisnis apik saben dina, bisa uga ana wong mikir apa sejatine ora bisa ngatasi iki.

My Transparan dudu aku nyoba ngrusak utawa nggawe reputasi online, mung aku. Aku nuduhake akeh supaya wong liya ngerti yen aku duwe dina sing apik, dina sing ala, dina-dina sing elek, lan kadhang menang liyane sing pengin dakrameke karo wong liya… utawa aku gagal nggunakake sawetara saran. Aku pengin dadi otentik, mula aku nuduhake apa wae sing bisa ditindakake kanthi nalar. (Ora ana sing nuduhake kabeh!)

Nalika ndeleng urip online wong lan mung ndeleng kesempurnaan, mula saya ora minat lan yakin manawa ana keasliane gambar sing digawe. Aku dadi bosen lan tembunge ora ana pengaruhe, yen ana. Yen dheweke gelem ngapusi uripe kanthi online, mesthine dheweke gelem ngapusi prekara liya.

Skala Transparansi

Aku bakal nambah manawa wong liya dijaga amarga dheweke kudu ngatur kapal sing sempit ... Aku ngormati. Yen sampeyan munggah ing industri lan target sampeyan maju ing ruang rapat, sampeyan ora duwe pilihan. Kita urip ing masarakat sing akeh paukuman lan nyipta personel profesional bisa dadi kabutuhan. Lan bisa uga dadi bagean saka kepribadian sampeyan supaya pribadi tetep cedhak lan nuduhake prekara umum. Ing kalorone kasus kasebut, isih bisa uga asli. Aku mung ngritik personas palsu.

Bisnis arang mbahas babagan negatif online lan aku ora ngerti sing transparan. Nalika setengah saka kabeh bisnis gagal, sampeyan jarang krungu apa-apa kanthi online babagan perjuangan perusahaan nganti telat. Ing ekonomi sing angel, iku apes. Aku mikir kudu nuduhake luwih akeh babagan tantangan ing industri dadi luwih akeh perusahaan ora kudu nggawe kesalahan sing padha.

Intine mung iki ... yen kabeh sing dituduhake menyang jaringan sosial, pelanggan lan prospek minangka persona sing salah yen kabeh sampurna, sampeyan ora transparan lan sampeyan ora bakal dipercaya. Sampeyan ora asli. Yen sampeyan nuduhake akeh banget, sampeyan bakal duwe risiko nyilikake kesempatan amarga masarakat padha paukuman. Sampeyan kudu nemokake macem-macem transparansi sing mupangat kanggo sampeyan lan / utawa bisnis. Milikku cukup mbukak, nanging sampeyan uga ora bisa mbukak. Nerusake kanthi ati-ati.

Mbok menawi kita kedah nyebat strategi online tembus, bisa uga gambaran sing luwih akurat.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.