Cara Transfer Situs WordPress Sampeyan menyang Domain Anyar

Migrasi BlogVault kanggo WordPress

Nalika sampeyan mbukak situs WordPress ing sawijining host lan kudu pindhah menyang situs liyane, ora gampang kaya sing sampeyan kira. Saben conto WordPress duwe 4 unsur… infrastruktur lan alamat IP iku tuan rumah ing, ing database MySQL sing isine konten sampeyan, sing diunggah file, tema lan plugin, Lan WordPress dhewe.

WordPress duwe mekanisme impor lan ekspor, nanging diwatesi kanggo konten nyata. Iki ora njaga integritas pangarang, lan ora pindhah pilihan sampeyan - sing dadi intine kabeh instalasi. Cekak crita dawa… iku lara tenan!

nganti BlogVault.

Nggunakke BlogVault, Aku ngemot plugin ing situs sumberku, nambah alamat email kanggo kabar, banjur ngetik URL lan kredensial FTP sing anyar. Aku ngeklik migrasi… lan sawetara menit mengko aku duwe email ing kothak mlebu yen situs kasebut migrasi.

Migrasi WordPress nganggo BlogVault

Aku sejatine ora kudu nindakake apa-apa ... kabeh opsi, pangguna, file, lan liya-liyane dipindhah menyang server anyar kanthi bener! Kajaba alat migrasi sing luar biasa, BlogVault minangka layanan cadangan lengkap sing uga nawakake fitur liyane:

  • Test Restore - Apa sampeyan pengin bali menyang versi situs sadurunge? Nanging kepiye sampeyan ngerti manawa pancen bener? BlogVault ngidini sampeyan mbukak versi serep sing dipilih menyang server uji coba lan bisa dideleng kaya situs web nyata.
  • Auto Pulihake - Ora masalah manawa situs web sampeyan dikompromi, utawa kesalahan manungsa nyebabake gagal, BlogVault bakal mesthi ana ing cedhak sampeyan supaya bisa cepet-cepet munggah. Fitur Otomatis Pulihake kanthi otomatis mulihake serep menyang server ing jam sing dibutuhake, tanpa mbutuhake campur tangan manual.
  • keamanan - BlogVault njamin keamanan 100% kanthi nyimpen macem-macem salinan serep ing lokasi sing independen saka situs web sampeyan. Cadangan sampeyan, sing dienkripsi, disimpen ing pusat data sing aman lan uga ing server Amazon S3. Ora kaya panggunaan Amazon S3 biasa, dheweke ora nyimpen kredensial minangka bagean saka situs kasebut, saengga bisa nyebabake hacks potensial.
  • Sajarah - BlogVault njaga sejarah cadangan 30 dina supaya sampeyan bisa bali menyang endi wae ing sembarang wektu.
  • serep - BlogVault nggunakake pendekatan tambahan kanggo proses backup, mulihake lan migrasi. Ora preduli manawa BlogVault bermigrasi, nggawe cadangan, utawa mulihake situs, dheweke mung bisa nggarap sing diganti wiwit sinkronisasi pungkasan. Iki ngirit wektu lan bandwidth.

Mlebu kanggo BlogVault

Pengungkapan: Kita afiliasi saka BlogVault.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.