Transera: Analytics Keterlibatan Pelanggan kanggo Pusat Kontak

keterlibatan pelanggan transera

Transera nawakake Software minangka Layanan, cloud-host Analytics platform kanggo pusat panggilan kanggo ngukur keterlibatan pelanggan. Ing Analyzer Keterlibatan Pelanggan Transera yaiku interaktif Analytics aplikasi kanggo nganakake analisis interaksi pelanggan lan kegiatan agen kanggo nemtokake apa sing ngasilake asil bisnis sing paling apik. Wawasan kasebut banjur bisa digunakake kanggo ngganti prilaku agen lan sistem pusat kontak adhedhasar awan lan awan kanggo nggayuh kinerja lan pengalaman pelanggan sing luwih apik.

Penganalisa Keterlibatan Pelanggan nggabungake data saka sistem pusat kontak sing beda, kalebu distributor telpon otomatis (ACD), sistem respons swara interaktif (IVR), aplikasi manajemen hubungan pelanggan (CRM), sistem entri pesen lan sumber data pelanggan liyane kayata layanan demografi bebarengan awan kanggo analisis silang. Nganalisa sesi, transaksi lan interaksi pelanggan ing kabeh sistem lan peta karo tujuan umum lan asil bisnis kanggo keterlibatan pelanggan lan asil bisnis pungkasan.

One comment

  1. 1

    Hello Douglas Karr,
    Ora ana katrangan sing dituduhake babagan analytics, aku pengin nambah luwih akeh manawa analitik menehi gambaran sing jelas babagan cutomers sampeyan lan sampeyan uga bisa menehi layanan kaya prabord dashboard sing wis ditemtokake metrik mlebu, real-time hosting logging hosting lan ngakses duwe server pribadi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.