Aja Diskon PR Tradhisional

Depositphotos 53076395 s

Kita saiki nampilake konferensi regional lan ngrungokake presentasi PR. Hubungan masyarakat wis entuk pengaruh ekonomi, nanging lembaga PR sing nggawe hubungan kuat karo media utama berkembang. Agensi kita wis kerja sama karo perusahaan, Dittoe PR, luwih saka setaun saiki lan kita duwe asil sing luar biasa.

Salah sawijining klien duwe situs anyar lan otoritas nol online, nanging kudu ngasilake akeh permintaan. Dittoe PR bisa nargetake majalah industri lan webazine (toko penerbitan online) lan entuk artikel ing pirang-pirang puluhan wulan pertama. Cakupan kasebut mbantu kita ningkatake rangking mesin telusuran lan nambah visibilitas merek ... ngasilake tarif klik-tayang sing luwih dhuwur ing pariwara telusuran sing dibayar.

Rilis pers uga minangka kesempatan sing luar biasa. Gabungan karo optimisasi telusuran, rilis pers anyar sing disebarake sacara nasional kanggo perusahaan ceruk sing ditampa luwih saka 1000 tampilan, tingkat klik-tayang 4%, lan luwih saka 30 backlink kuat menyang domain kasebut. Mupangate ing kene dudu nomer akeh… nomer akeh sing ana gandhengane dhuwur banget. Siaran pers diterbitake langsung menyang pamirsa sing bener. Siaran pers nggawe pembaca bali menyang papan putih lan kaca kebangkrutan sing data prospek dijupuk. Kita uga nggunakake maneh rilis pers ing blog perusahaan ... dadi konten sing apik uga.

Nalika ndeleng laba investasi, dhuwit sing digunakake kanggo PR tradisional duwe investasi pemasaran sing gedhe banget - kanggo pangenalan merek, entuk pengaruh, lalu lintas langsung lan ora langsung, lan pungkasane konversi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.