Nggawe Pratelan Pariwara Digital-Digital

pamisahan pemasaran tradisional

Kebiasaan konsumsi media wis owah kanthi dramatis sajrone limang taun kepungkur, lan kampanye pariwara saya maju supaya tetep cepet. Saiki, dolar iklan disalekake saka saluran offline kayata TV, print, lan radio nganti digital lan tuku iklan program. Nanging, akeh merek sing ora yakin babagan realokasi metode sing wis dicoba lan sejatine kanggo rencana media digital.

TV dijangka isih nyumbang luwih saka sepertiga (34.7%) saka konsumsi media global ing taun 2017, sanajan wektu kanggo nonton program siaran ing TV ditrapake mudhun nganti 1.7% saben taun. Bedane, wektu kanggo ngakses internet diprediksi bakal tuwuh 9.4% saben taun antarane 2014 lan 2017.

ZenithOptimedia

Iklan TV, sanajan kanthi lakon DVR lan penurunan pamirsa, isih nyedhiyakake jangkauan lan kesadaran sing paling kuat. Minangka pemasar ing lapangan sing televisi isih dadi platform sing dominan (nanging ora suwe), gampang dingerteni rasa ora gelem nyoba karo unsur kampanye lan pemasaran anyar liwat digital. Pangowahan konsumsi media wis rampung ngganti cara pengiklan ngukur konten lan efektifitas nanggepi lan transisi wis kedadeyan karo pengiklan merek.

Saka perspektif respons, spanduk, pre-roll, pengambilan homepage, lan penargetan lintas-piranti uga taktik pemasaran sing bisa diukur kanthi efektif. Pemasar ngerti manawa data pihak pertama bisa digunakake kanggo target pangguna kanthi tepat nalika ana ing pasar kanggo ngonversi. Asile, para pemasar kudu ngimbangi metrik kampanye ing antarane jangkauan merek, frekuensi, kesadaran, lan tanggepan. Mula, penting kanggo nyritakake babagan kepiye digital bisa nyebabake kinerja kampanye sing bisa diatribusik kanthi nilai tambahan tumrap kesadharan merek TV.

Penting banget kanggo nerangake kok ngukur kampanye kanthi tarif klik-tayang lan biaya per akuisisi nggawa nilai sing nglengkapi jangkauan lan frekuensi TV. Pemasar kudu ngerti manawa ana wong sing ngeklik iklan sampeyan, tegese padha kasengsem - nanging dheweke kudu luwih maju tinimbang ngerteni kenapa dheweke kudu ngalih saka metrik kampanye tradisional lan ngakoni manawa digital bisa dilebokake ing strategi pemasaran lan nyengkuyung target lan efektifitas kampanye.

Nelusuri Perjalanan Pelanggan

Sanajan kampanye digital duwe atribusi sing luwih kuat amarga kemampuan nglacak lelungan konsumen saka kesadaran menyang konversi, utamane kanggo e-niaga, efektifitas kudu digabungake karo kesadaran TV, ora dipisahake. Kanggo drive-to-retail, iki bisa uga luwih angel, nanging pangembangan lan adopsi teknologi beacon uga ngatasi kesenjangan kasebut. Lan amarga kampanye digital target pangguna nalika lagi ana ing pasar, sampeyan ora prelu mbuwang pesen bola-bali kanggo target konsumen sing wis duwe kesadharan merek.

Nalika nerangake digital, kualitas keseimbangan lan jumlah. Priksa manawa para pemasar lan agensi ngerti kanthi lengkap babagan tantangan, solusi, lan pangukuran efektif kanggo nggabungake digital lan TV iku penting banget, kaya regane gratis kanggo sukses kampanye. Ana macem-macem cara kanggo ngukur metrik kampanye lan nggunakake vernakular anyar kanggo saben langkah pisanan.

Mikir ngluwihi nomer lan mbayangake faktor sukses apa sing nyebabake ROI positif minangka kunci. Yen konsumsi media kita wis dites lan diolah maneh nalika digital, mula cara kita ndeleng sukses lan pamisahan antarane platform media tradisional lan digital uga kudu ana transformasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.