8 Elemen Desain Booth Show Efektif

marketing show perdagangan

Nalika duwe fokus ing strategi konten kanggo para klien, kita mesthi ngajak supaya melu konferensi industri lan pameran dagang. Acara dagang duweni pengaruh luar biasa kanggo nggawe kesadaran merek sampeyan karo pamirsa tawanan sing luwih gampang riset babagan keputusan tuku sabanjure tinimbang rata-rata pengunjung situs sampeyan. Kasunyatane, 81% pamirsa pameran dagang duwe wewenang tuku lan 99% pemasar ngerteni yen ana ing kono

Pertunjukan lan pameran dagang pancen larang banget kanggo bisnis apa wae, amarga ngidini komunikasi lan jaringan kanthi langsung, lan bisnis dianggep sepele saiki. Apa komunikasi karo klien sing wis ana, promosi layanan sampeyan menyang prospek anyar utawa pamer merek sampeyan dadi tokoh utama ing industri sampeyan, pameran dagang iku penting banget kanggo bisnis lan ora bakal dilalekake. Losberger

Kita agensi wis ngrancang kios pameran dagang kanggo sawetara klien. Mekanika ngrancang kios biasane gampang. Panyedhiya Booth biasane duwe kabeh file desain sing kudu diwenehake menyang desainer sampeyan kanggo nggawe template. Nanging, ngrancang dampak maksimal mbutuhake sawetara bakat. Mangkene 8 unsur sing ditemokake Losberger kanggo ngrancang kios pameran dagang sing efektif:

  1. waé - Tampilan kudu dilebokake kanggo narik kawigaten para pengunjung sajrone 3 detik.
  2. Industry - kudu jumbuh karo booth industri liyane nalika isih misuwur.
  3. Kontras - Teks sing kontras banget penting kanggo narik kawigaten saka kadohan.
  4. werna - gunakake warna sing nuwuhake tumindak sing sampeyan goleki ing pamiarso pameran dagang.
  5. Space - spanduk, layar, lan jaminan sampeyan kanthi roto-roto lan mbukak, tinimbang nggawe kakehan informasi sing katon.
  6. iklan - kudu konsisten ing tondo asto, agunan, lan situs web sampeyan.
  7. Graphics - kudu pancen gampang lan bisa dideleng saka kadohan kanggo narik kawigaten kanthi olahpesen sing jelas.
  8. Fonts - kudune gedhe, gampang diwaca, lan beda banget karo warna latar mburi.

Aku bakal nambah tip liyane… ngerteni sepira jumlah idin sing ana ing pusat konferensi lan njupuk kesempatan sadhuwure bilik sampeyan. Umume pusat konferensi ngidini nggantungake tandha ringan - sing bisa dadi kauntungan gedhe ing aula sing rame. Infografis Losberger, Napa Acara Dagang Penting Kanggo Bisnis Sampeyan, uga kalebu peraturan ing Inggris, langkah-langkah keamanan, jinis tenda acara lan kios, kaluwihan kanggo struktur sementara, lan tips persiyapan liyane!

Desain Booth Dagang

One comment

  1. 1

    Iki minangka tips apik. Sampeyan pengin narik kawigaten wong ing papan, nanging sampeyan kudu mbatesi pusat konferensi lan priksa manawa sampeyan tetep bisa nggunakake merek. Matur nuwun kanggo nuduhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.