Tracx: Entuk Wawasan, Tuwuhake Keterlibatan, lan Ngukur Efek Kanthi Perusahaan Sosial Sampeyan

perusahaan sosial tracx

Perusahaan perusahaan terus mbukak kunci potensi media sosial. Ngawasi reputasi, njaluk umpan balik pelanggan, nyedhiyakake pemasaran saka mulut ke mulut, promosi konten lan penawaran, ndhidhik lan nggayuh calon lan pelanggan. Media sosial nawakake kabeh - akuisisi, upsell, lan retensi.

Kecepatan informasi lan logika sing digunakake kanggo milih strategi sosial ing perusahaan mbutuhake platform kanggo ngawasi, ngukur lan nglakokake strategi media sosial.

Solusi Tracx nganalisa lan nyaring data geografis, demografi, lan psikologis ing saindenging web sosial kanggo menehi wawasan jero babagan para pelanggan, pesaing, lan pengaruh. Banjur nggawe wawasan kasebut bisa ditrapake liwat Mesin Rekomendasi Sosial sing didhasarake kanthi kontekstual, supaya interaksi luwih cerdas sing ngasilake asil bisnis sing migunani.

Tracx dipecah dadi telung komponen utama - wawasan, keterlibatan, lan pangukuran:

  • pemahaman - mbisakake bisnis kanggo nemokake, target lan pengaruh pengaruh. Wawasan ngidini bisnis bisa nemokake pamirsa kanthi geografis, ngenali titik panas lan entuk granular kanthi target lokal. Lan mesthine, iki bisa ngrungokake analisis teks lan visual uga analisis wektu nyata.

Wawasan Tracx

  • engagement - Temokake lan atur konten sing kuat, kolaborasi ing organisasi, lan jadwal nganyari lan artikel sing relevan lan fokus.

Keterlibatan Tracx

  • Takeran - Ngatur lan ngoptimalake kampanye media sosial, ngenali saluran sosial kanthi performa tinggi, mbandhingake asil karo kompetisi, nglacak investasi sampeyan, lan ngukur lan ngatur indikator kinerja kunci internal.

Pangukuran Tracx

Nyuwun Demo Tracx!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.