Trackur: Pemantauan Reputasi sing Sederhana, Kuat

ngawasi trackur

Ing jaman saiki, ora ana perusahaan sing duwe online sing serius sing bisa nglirwakake ngawasi reputasi kanggo web. Ing jaman kompetisi tenggorokan lan kesetiaan pelanggan sing cepet, mung perusahaan sing aktif ngawasi media sosial lan saluran web aktif liyane kanggo ngerti apa sing dipikirake para pelanggan, lan nanggapi kanthi cocog, duwe kesempatan kanggo nambah kasetyan pelanggan, lan kanthi entuk penghasilan.

Trackur nawakake solusi sing nggawe ngawasi reputasi online sampeyan gampang lan terjangkau.

Kanggo nggunakake Trackur, cukup lebokake istilah telusuran sing dibutuhake, sing bisa dadi perusahaan utawa jeneng merek, lan Trackur nggoleki web media sosial, blog, saluran video, situs berita, lan liya-liyane kanggo dhaptar ing endi wae frasa kasebut ditemokake. Trackur nyimpen telusuran lan nglacak nganyari sing kedadeyan sing gegandhengan karo telusuran tembung kunci ing situs web sing didhaptar, supaya sampeyan bisa ngawasi kacepetan sebutan kanthi suwe. Asil bisa didownload menyang Excel, utawa diwaca liwat feed RSS.

Trackur ngidini sampeyan nemtokake ngawasi reputasi liwat filter wicaksana sing ngidini pengeboran nganti telusuran pitakon menit. Uga ana pilihan kanggo masang saringan negatif, ora kalebu item tartamtu saka dhaptar telusuran. Uga, Trackur kalebu dashboard InfluenceRank kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa ngerti sapa sejatine sing ngomong babagan sampeyan lan apa kesan kasebut.

Napa Trackur? Luwih saka 45,000+ pangguna dipercaya Trackur kanggo ngawasi 10+ yuta media nyebutake saben dina liwat luwih saka 100+ yuta situs berita, blog, forum, Twitter, Google+ lan Facebook! Dheweke seneng asil sing akurat, alat sing kuat, lan ora ana kontrak jangka panjang.

Trackur duwe rencana gratis, sing ora ana Analytics utawa diagram, ngidini mung siji telusuran sing disimpen, matesi asil menyang 100 penyebutan paling anyar, lan ora kalebu Facebook lan Forum saka ngawasi. Kabeh rencana sing dibayar ngawasi kabeh media sosial lan saluran liyane sing relevan, lan didhukung dening laporan lengkap Trackur. Kanggo agensi, solusi dhaptar putih kanthi label terjangkau uga kasedhiya.

tangkapan layar monitor trackur

Versi Trackur paling anyar wis nambah antarmuka pangguna kanthi signifikan lan wis dioptimalake kanggo panggunaan tablet lan seluler. Lan… amarga kabeh aplikasi digawe dening Andy Beal… Sampeyan bisa dipercaya bakal terus dadi alat sing sederhana lan kuat sing bisa dimanfaatake para pemasar!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.