Nglacak Tampilan Tab ing Google Analytics

The Perpustakaan Antarmuka Yahoo Panganggo duwe kontrol tab sing sederhana sing ngidini sampeyan nerbitake siji kaca kanthi konten diurai dadi pirang-pirang tab. Kontrol bisa digunakake kanthi nggunakake dhaptar bulet lan divs sing ditandhani khusus.

Cukup gampang kanggo ngetrapake (masang Javascript), mbentuk HTML kanthi bener lan sampeyan siyap lan aktif. Nanging, jinis kontrol iki bisa uga apus-apus nalika ndeleng Analytics lan sapa sing ndeleng apa.

nggunakake Google Analytics, cukup gampang kanggo nambah mekanisme pelacakan kaca menyang saben tab. Ing elemen jangkar ing saben item dhaptar, tambahake acara onclick sing nambah tampilan kaca menyang virtual kaca.

drilldown isiSampeyan bisa ngatur dalan ing kutipan, nanging sampeyan pengin.

Kanggo ngresiki kaca, aku uga bakal menehi tampilan kaca kanggo tab default nalika kaca mbukak amarga kabeh wong bakal ndeleng tab kasebut nalika mbukak kaca. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi onload awak acara tinimbang ing acara onclick digunakake ing jangkar (a) tag.

Gunakake menu Drilldown Konten ing Google Analytics lan saiki sampeyan bisa navigasi menyang kaca (utawa nyaring "tab") lan entuk tampilan lengkap babagan panggunaan lan tampilan konten tabular sampeyan.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.