Nelusuri Telpon Telpon saka Telusuran Organik lan Bayaran

Operator Telpon

Kita duwe klien sing seneng nyopir luwih akeh panggilan telpon kanggo bisnis tinimbang cara liyane. Minangka klien, kita pengin nggawe strategi supaya bisa sukses, mula kita kudu nggabungake sawetara taktik tartamtu kanggo ngerti asal-usul telpon.

Klien wis nggabungake HostedNumber ing kampanye sadurunge lan, sawise mbuwang sawetara menit ing platform, kita ngerti bisa nyukupi kabutuhan!

Nelusuri Telpon Telusuran sing Dibayar

Nelusuri telpon telusuran sing mbayar kanthi gampang cukup gampang amarga sampeyan bisa nerbitake nomer telpon apa wae sing dikarepake. Tambah nomer telpon karo HostedNumber lan sampeyan siyap lunga… utawa sampeyan? Ing HostedNumber, dheweke nawakake telpon sing kuat Analytics supaya sampeyan ngerti saka ngendi telpon mlebu mlebu.

HostedNumber uga nyedhiyakake integrasi Google Analytics sing cukup apik. Cukup bukak Layanan> Pilihan Konfigurasi lan sampeyan bakal nemokake Integrasi Web Analytics.
Konfigurasi Google Analytics HostedNumbering Integrasi Web Analytics, kita bisa nyiyapake URL dinamis ing kaca sing ngalangi mesin telusuran supaya ora bisa dirayapi. Kapabilitas ngidini sampeyan nggunakake tali dinamis sing bisa diganti, mula nggawe URL kampanye sing bakal nyekel sumber kasebut minangka telusuran, medium minangka telpon, banjur kampanye nalika nomer telpon diceluk.
URL Dinamis Google Analytics Google AnalyticsSaiki kita bakal bisa nglacak telpon telusuran sing mbayar ing Google Analytics. Kajaba iku, kita paling kamungkinan bakal nyiyapake pelacakan konversi kanggo kaca internal sing unik iki lan bisa uga dasbor sing ngawasi telpon.

Nelusuri Telpon Telusuran Organik

Nggunakake HostedNumber, kita bisa nambah nomer telpon kanggo telusuran organik banjur dilacak ing Google Analytics nggunakake kode ing ndhuwur. Nanging, nelusuri telusuran organik rada rumit amarga kita kudu otomatis ngganti nomer telpon yen pangguna mlebu situs kasebut saka mesin telusuran.

Kanggo nindakake iki, kita nindakake kanthi nerbitake nomer telpon hyperlink ing situs kasebut ing tag span kanthi kelas tartamtu:

Hubungi Kita Saiki: (19876543210) 987-654

Lan ing sikil kaca sadurunge menehi tag awak pungkasan, kita mbukak jQuery sing ngenali referrer banjur ngowahi nomer telpon yen mesin telusuran sing ngirim lalu lintas:

jQuery(document).ready(function() {
var a = document.createElement('a');
a.href = document.referrer.toLowerCase();
if((a.hostname=="www.google.com")||(a.hostname=="www.bing.com")) {
jQuery('.swapanumber').attr('href','tel:19876540123');
jQuery('.swaphnumber').html('(987) 654-0123');
}
});

Saiki, yen ana wong saka telusuran organik sing ngeklik asil lan tekan kaca apa wae ing situs kasebut, nomer telpon kampanye bakal ditampilake. Sawise pengunjung nelpon nomer telpon kasebut, Google Analytics bakal dijupuk ing kampanye!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.