Nelusuri Multiple Panulis WordPress nganggo Google Analytics

Google Analytics

Aku nulis kiriman liyane babagan cara nglacak macem-macem penulis ing WordPress nganggo Google Analytics sapisan sadurunge, nanging salah anggep! Ing njaba Loop WordPress, sampeyan ora bisa nyekel jeneng panganggit dadi kodhe ora bisa digunakake.

Nuwun sewu amarga gagal.

Aku wis rampung sawetara penggalian tambahan lan ngerteni carane nggawe luwih cerdas karo macem-macem profil Google Analytics. (Sejatine - iki nalika sampeyan seneng profesional Analytics paket kaya Webtrends!)

Langkah 1: Tambahake Profil menyang Domain sing Ana

Langkah kapisan kanggo nambah profil tambahan menyang domain sampeyan saiki. Iki minangka pilihan sing ora dingerteni umume wong nanging bisa digunakake kanthi sampurna kanggo skenario jinis iki.
profil sing ana.png

Langkah 2: Tambahake Filter Klebu menyang Profil Pangarang Anyar

Sampeyan mung pengin ngukur tampilan kaca sing dilacak dening penulis ing profil iki, mula nambahake filter kanggo subdirektori kasebut / panganggit /. Siji cathetan babagan iki - Aku kudu nggawe "sing ngemot" minangka operator. Pandhuan Google njaluk ^ sadurunge folder. Nyatane, sampeyan ora bisa nulis ^ ing lapangan!
Kalebu-panulis.png

Langkah 3: Tambahake Filter Pangecualian menyang Profil Utama

Sampeyan ora pengin nglacak kabeh tampilan kaca ekstra miturut panganggit ing Profil asli, mula nambahake filter menyang profil asli kanggo ngilangi subdirektori / dening-penulis /.

Langkah 4: Tambah Loop ing Skrip Footer

Ing pelacakan Google Analytics sing wis ana lan ing ngisor garis trackPageView sing saiki, tambahi loop ing ngisor iki ing file tema sikil sampeyan:

var authorTracker = _gat._getTracker ("UA-xxxxxxxx-x"); authorTracker._trackPageview ("/ dening-panganggit / ");

Iki bakal nyekel kabeh pelacakan, miturut penulis, ing profil nomer loro kanggo domain sampeyan. Kanthi ngilangi pelacakan iki saka profil utama, sampeyan ora nambah tampilan kaca sing ora perlu. Elinga yen sampeyan duwe kaca ngarep kanthi 6 postingan, sampeyan bakal nglacak 6 tampilan kaca kanthi kode iki - siji kanggo saben postingan, dilacak dening panganggit.

Mangkene carane Pelacak Panganggit bakal katon ing profil tartamtu:
Tangkapan layar 2010-02-09 ing 10.23.32 AM.png

Yen sampeyan wis ngrampungake kanthi cara sing beda, aku mbukak cara tambahan kanggo nglacak informasi panganggit! Amarga penghasilan Adsense digandhengake karo profil kasebut, aku uga bisa ndeleng panganggit endi sing ngasilake penghasilan iklan paling gedhe :).

11 Komentar

  1. 1

    Kirim apik Doug! Alternatif kanggo nglacak Panulis ing level iki yaiku nglacak acara ing GA. Sampeyan bisa ngetung babagan kaping pirang-pirang postingan pangarang sampeyan dideleng, ing profil sing padha karo data biasa, tanpa nambah tampilan kaca. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake macem-macem dimensi ing pelaporan Acara kanggo ndeleng sumber sing nyebabake pengunjung menyang macem-macem penulis (kayata sapa sing paling narik kawigaten para pamiarsa liwat Twitter), asale, lan liya-liyane. Aku nyoba ngirim skrip, nanging aku liwat watesan karakter. Iki link: http://www.wheresitworking.com/2010/02/08/tracking-authors-in-wordpress-with-google-analytics-event-tracking/

  2. 2
  3. 3

    Apik tenan, matur nuwun kanggo nuduhake Doug iki! Aku ngerti manawa the_author () kudu diganti karo get_the_author () kanggo nyegah jeneng panganggit diduplikasi lan diasilake kaping pindho.

    Uga, kepiye solusi sampeyan mbandhingake karo Adam?

  4. 4

    Doug, aku nyoba ngetrapake iki, nanging mung nglacak tampilan kaca pangarang sing asli (… / panganggit / AUTHORNAME), lan dudu tampilan saben kiriman sing ditonton, dipisahake karo penulis - ana pikirane?

    • 5

      Hai Jeremy!

      Cara ngetrapake kanthi bener nggunakake rong akun sing beda ing Google Analytics (kode UA sing kapisah). Aku nelpon siji akun "Panganggit" lan akun liyane sing dakkepenake minangka situs kabeh. Nggawe akal?

      Doug

  5. 7

    Matur nuwun sanget Aku nyoba saiki. Siji bab, aku ngilangi "kumandhang" metu saka gelung amarga kayane nduplikasi jeneng panganggit. Kayata / dening-panulis / Jeneng Panganggit Jeneng Panganggit katon nganggo kumandhang.

  6. 8

    Matur nuwun kanggo tutorial. Aku kudu nglacak tampilan kaca saben penulis ing blog warta sing nglumpukake supaya bisa dibayar kanthi tampilan.

    Nanging, kalebu homepage ora bisa digunakake.

    Apa sampeyan mung bisa ngilangi kode saka homepage? Yen kode kasebut mung dilebokake ing tata letak siji kaca (pilihan ing kaca web khusus), apa bakal bisa? ora kalebu tampilan homepage saka count?

  7. 10

    Kepiye langkah 1: "tambahake profil tambahan menyang domain sampeyan saiki"

    Sampeyan nuduhake cara ngrampungake langkah kasebut, nanging ora kepiye supaya luwih dhisik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.