Filter Subdomain ing Google Analytics

ga

Kanthi piranti lunak minangka vendor layanan (SaaS) kaya compendium, sampeyan menehi subdomain lan dadi blog ing subdomain liyane tinimbang situs web sampeyan. Umume, iki ditindakake kanthi blog.domain.com lan www.domain.com. Biasane perusahaan ngetrapake akun sing beda-beda ing Google Analytics kanggo ngawasi subdomain blog. Sejatine ora prelu.

Google Analytics bakal ngidini sampeyan ngawasi macem-macem subdomain ing siji profil. Kanggo nindakake iki, sampeyan cukup nambah baris kode menyang skrip Google Analytics saiki:

Skrip Google Analytics Anyar

	var _gaq = _gaq || [];
	_gaq.push(['_setAccount', 'UA-XXXXXX-XX']);
    _gaq.push (['_ setDomainName', 'example.com']);
	_gaq.push (['_ trackPageview']); _gaq.push (['_ trackPageLoadTime']); (function () {var ga = document.createElement ('script'); ga.type = 'text / javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol? 'https: // ssl': 'http: // www') + '.google-analytics.com / ga.js'; var s = document.getE ElementByTagName ('script') [0]; s.parentNode.insertBefore (ga, s);}) ();

Skrip Google Analytics lawas

 try {
var pageTracker = _gat._getTracker("UA-XXXXXX-XX");
pageTracker._setDomainName (". conto.com");
pageTracker._trackPageview (); } nyekel (err) {}

Sampeyan durung rampung! Yen sampeyan mung nindakake, sampeyan mbukak masalah path sing padha sing diukur ing siji URl ing Google. Dadi - yen sampeyan duwe indeks. Php ing blog lan subdomain www, kalorone bakal diukur minangka index.php. Kuwi ora apik. Asile, sampeyan kudu nindakake penyaringan canggih ing akun kasebut!

Mlebu menyang Google Analytics banjur klik Owahi ing profil Google. Gulung mudhun kaca sing bisa ditambahake saringan lan tambahake saringan lanjutan kanthi setelan ing ngisor iki:
Filter Advanced kanggo Subdomain ing Google Analytics

Saiki profil sampeyan kudu mbedakake subdomain ing kabeh Akun Analytics.

13 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Bagean "tempel kode" ing Google Analytics saiki duwe rong langkah:

    1. Apa sing sampeyan lacak?
    Domain tunggal (standar)
    Domain: marketingtechblog.com

    Siji domain kanthi macem-macem subdomain
    Conto:
    http://www.marketingtechblog.com
    apps.marketingtechblog.com
    store.marketingtechblog.com

    Multiple domain level top

    banjur kothak centhang kanggo Lacak Adwords

    Iki kanggo sampeyan: kenapa browser safari kanggo PC ora nuduhake fitur google nanging ora menehi pilihan kanggo mriksa Pembaruan (nganyari situs sosial) lan liya-liyane?

  4. 4
  5. 5
  6. 7
  7. 8

    Hai Doug,

    Aku nambah skrip ing ndhuwur nanging kayane ora bisa digunakake. Ana prekara sing dakkirim manawa sampeyan ngerti? 

    Bakal ngrewangi banget yen sampeyan bisa ndhisik babagan iki. 

    Matur suwun lan salam,
    Nishanth T

    • 9

      Sawetara prekara, @ google-1f23c56cd05959c64c268d8e9c84162e: disqus. Kaping pisanan (lan sing paling jelas) yaiku supaya kode UA sampeyan wis disetel kanthi bener. Aku sengit nulis, nanging kadang kita nyalin lan nempel lan lali. Kapindho… butuh pirang-pirang jam supaya bisa bener. Wenehi sedina banjur delengen!

      • 10

        Hei @douglaskarr: disqus - Matur suwun sanget kanggo balesan. Apike banget - kode UA wis disetel kanthi sampurna. Mriksa maneh uga. Aku wis nglacak kode iki luwih saka sewulan saiki. Mikrosit / sub-domain ora ditampilake ing GA. 

        Cheers ...

  8. 11

    Matur nuwun! Banget mbiyantu Aku duwe kode sing padha ing macem-macem domain, gumantung apa http utawa https digunakake (umume kanggo misahake cookie, amarga aku uga duwe sawetara paket back-end sing beda & aku pengin ngindhari akun gaya replay), nanging javascript pangowahan padha suntingan.

  9. 12

    Hei, matur nuwun kanggo tutorial iki, mbiyantu banget! Dadi yen aku nambah kode menyang kabeh sub domain yaiku statistik sing ditampilake analytics bakal kalebu lalu lintas saka subdhainku?

  10. 13

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.