Filter Subdomain ing Google Analytics

ga

Kanthi piranti lunak minangka vendor layanan (SaaS) kaya compendium, sampeyan menehi subdomain lan dadi blog ing subdomain liyane tinimbang situs web sampeyan. Umume, iki ditindakake kanthi blog.domain.com lan www.domain.com. Biasane perusahaan ngetrapake akun sing beda-beda ing Google Analytics kanggo ngawasi subdomain blog. Sejatine ora prelu.

Google Analytics bakal ngidini sampeyan ngawasi macem-macem subdomain ing siji profil. Kanggo nindakake iki, sampeyan cukup nambah baris kode menyang skrip Google Analytics saiki:

Skrip Google Analytics Anyar

	var _gaq = _gaq || [];
	_gaq.push(['_setAccount', 'UA-XXXXXX-XX']);
    _gaq.push (['_ setDomainName', 'example.com']);
	_gaq.push (['_ trackPageview']); _gaq.push (['_ trackPageLoadTime']); (function () {var ga = document.createElement ('script'); ga.type = 'text / javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol? 'https: // ssl': 'http: // www') + '.google-analytics.com / ga.js'; var s = document.getE ElementByTagName ('script') [0]; s.parentNode.insertBefore (ga, s);}) ();

Skrip Google Analytics lawas

 try {
var pageTracker = _gat._getTracker("UA-XXXXXX-XX");
pageTracker._setDomainName (". conto.com");
pageTracker._trackPageview (); } nyekel (err) {}

Sampeyan durung rampung! Yen sampeyan mung nindakake, sampeyan mbukak masalah path sing padha sing diukur ing siji URl ing Google. Dadi - yen sampeyan duwe indeks. Php ing blog lan subdomain www, kalorone bakal diukur minangka index.php. Kuwi ora apik. Asile, sampeyan kudu nggawe penyaringan canggih ing akun kasebut!

Mlebu menyang Google Analytics banjur klik Owahi ing profil Google. Gulung mudhun kaca sing bisa ditambahake saringan lan tambahake saringan lanjutan kanthi setelan ing ngisor iki:
Filter Advanced kanggo Subdomain ing Google Analytics

Saiki profil sampeyan kudu mbedakake subdomain ing kabeh Akun Analytics.

13 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Bagean "tempel kode" ing Google Analytics saiki duwe rong langkah:

    1. Apa sing sampeyan tindakake?
    Domain tunggal (standar)
    Domain: marketingtechblog.com

    Siji domain kanthi pirang-pirang subdomain
    Conto:
    http://www.marketingtechblog.com
    apps.marketingtechblog.com
    store.marketingtechblog.com

    Multiple domain tingkat paling dhuwur

    banjur kothak centhang kanggo Adwords Tracking

    Iki kanggo sampeyan: kenapa browser safari kanggo PC ora nuduhake fitur google nanging ora menehi pilihan kanggo mriksa Pembaruan (nganyari situs sosial) lan liya-liyane?

  4. 4
  5. 5
  6. 7
  7. 8

    Hi Doug,

    Aku nambahake skrip ing ndhuwur nanging kayane ora bisa digunakake. Apa wae sing dakkarepake sing sampeyan ngerti? 

    Bakal mbiyantu banget yen sampeyan bisa nuntun aku babagan iki. 

    Matur suwun lan salam,
    Nisanth T

    • 9

      Saperangan bab, @google-1f23c56cd05959c64c268d8e9c84162e:disqus. Pisanan (lan sing paling jelas) yaiku kanggo mesthekake yen kode UA sampeyan wis disetel kanthi bener. Aku ora seneng nulis sing, nanging kadhangkala kita nyalin lan nempel lan lali. Kapindho… butuh pirang-pirang jam kanggo nggayuh. Menehi dina lan banjur ndeleng!

      • 10

        Hei @douglaskarr:disqus - Matur nuwun kanthi sanget kanggo balesan. Banget ngormati- kode UA sampurna disetel. Dipriksa maneh uga. Aku wis nelusuri karo kode iki kanggo liwat sasi saiki. Microsites / sub-domain ora katon ing GA. 

        Cheers ...

  8. 11

    Matur nuwun! Banget mbiyantu. Aku duwe kode sing padha sing dieksekusi ing domain sing beda-beda, gumantung apa http utawa https digunakake (biasane kanggo misahake cookie, amarga aku uga duwe sawetara paket back-end sing beda-beda & aku pengin ngindhari akun gaya muter maneh), nanging javascript owah-owahan padha cantik suntingan.

  9. 12

    Hei, matur nuwun kanggo tutorial iki banget mbiyantu! Dadi yen aku nambahake kode menyang kabeh sub domainku yaiku statistik sing nuduhake analytics bakal kalebu lalu lintas saka subdimainku?

  10. 13

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.