ToutApp: Pelacakan Penjualan, Cithakan lan Analytics

Tab Email

Kanggo organisasi penjualan sing gedhe, perwakilan sales outbound duwe posisi sing ora bisa dielingi yen kudu komunikasi karo tumpukan prospek kadang-kadang bisa nyambung karo prospek siji utawa loro sing bakal dikonversi. Sistem otomatisasi pemasaran anyar kayata sponsor kita Right On Interactive ngatur skor timah lan memupuk komunikasi kanggo akeh, nanging staf sales isih kudu nggawe email dhewe 1: 1 kanggo nyambung kanthi arah.

kabeh minangka platform percepatan penjualan sing mbantu tim sales nulis email kanthi luwih cepet, nglacak keterlibatan lan nutup transaksi liyane. Tout bisa digunakake nganggo alat sing ana kalebu Gmail, Outlook, lan Salesforce.

Fitur ToutApp

  • Umpan Langsung - Ora mung bisa nglacak tampilan, klik lan balesan, sampeyan uga bisa langsung tumindak saka Umpan Langsung. Ing siji klik, telpon, klik email utawa deleng data CRM kabeh ing sak papan.
  • Lacak Email - Entuk visibilitas wektu nyata babagan apa sing kedadeyan karo email sampeyan. Ngerti yen ana sing ndeleng, ngeklik utawa mbales email.
  • Pelacakan Situs Web - Entuk wawasan babagan prospek sing sampeyan minat. Sawise prospek ngeklik link ing email, sampeyan bakal ngerti persis nalika ngunjungi situs web, kaca rega utawa Pusat Bantuan sawise iku.
  • Pelacakan Lampiran - Kanthi Pelacakan Lampiran, sampeyan ora bakal ditinggal peteng. Deleng manawa ana prospek mbukak lampiran sampeyan, lan kaca sing bakal dideleng.
  • Gunakake Tout Nang Klien Email Sampeyan - Sampeyan bisa nggunakake Tout saka aplikasi adhedhasar web, aplikasi seluler, saka CRM utawa malah saka njero Klien Email Gmail lan Outlook.
  • Integrasi karo Salesforce lan CRM liyane - Tout nggabung langsung menyang Salesforce, Highrise, CapsuleCRM lan Batchbook, nyinkronake kontak lan kanthi otomatis njaga kegiatan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.