Torchlite: Pemasaran Digital kanthi Solusi Ekonomi Kolaboratif

antarmuka torchlite ipad seluler

Saiki, sampeyan bisa uga nemokake kutipan kasebut saka Tom Goodwin, wakil presiden strategi lan inovasi senior ing Havas Media:

Uber, perusahaan taksi paling gedhe ing donya, ora duwe kendaraan. Facebook, pamilik media paling populer ing donya, ora nggawe konten. Alibaba, toko sing paling terkenal, ora duwe inventaris. Lan Airbnb, panyedhiya akomodasi paling gedhe ing donya, ora duwe real estate.

Ana saiki 17 perusahaan milyar dolar ing sing diarani ekonomi kolaborasi. Perusahaan-perusahaan kasebut wis ngalami kasuksesan gedhe-gedhe dudu kanthi nyipta produk anyar, nanging kanthi mbenerake pendekatane sing nggawe nilai kanthi cocog karo wong sing butuh barang karo wong sing ditawakake. Yen swarane gampang, mula mula. Kadhangkala jenius tegese mung ngerti sing jelas.

Kanggo Susan Marshall, sawijining pemasar veteran, dadi jelas manawa jinis pikirane iki - nggawe sambungan sing cocog banget - ora bakal migunani ing industri pemasaran, mula prelu.

Pemasar wis biasa ngomong yen teknologi wis level level play; bisnis cilik lan menengah saiki duwe alat kanggo nyaingi jargernauts. Ing prakteke, iku ora gampang. Sanajan alat pemasaran digital luwih apik lan kasedhiya luwih akeh sadurunge, perusahaan isih butuh ahli sing ngerti cara nggunakake alat kasebut kanggo entuk asil sing paling apik. Kita wis tekan titik nalika para umum pemasaran ora bisa tetep maju karo lanskap digital sing saya owah. Butuh spesialis, lan kanggo umume bisnis, spesialis kasebut bisa uga ora bisa ditemokake.

Kanggo cocog karo bisnis sing luwih milih keahlian pemasaran karo spesialis sing dibutuhake, Marshall nggawe Torchlite - solusi ekonomi kolaboratif sing menehi bisnis bisa nggawe tim pemasaran khusus. Ing pendekatan anti-agensi, Torchlite nyedhiyakake bisnis dadi pasar sing dikarepake supaya bisa nutul jaringan spesialis pemasaran individu kanggo ngrancang lan nglakokake kampanye digital.

Saben spesialis, utawa Torchliter, dipilih adhedhasar kabutuhan khusus bisnis. Pengin nggawe lalu lintas luwih akeh menyang situs web sampeyan? Torchlite bakal cocog karo sampeyan karo spesialis SEO sing duwe pengalaman ing industri sampeyan supaya situs sampeyan dioptimalake lan para pelanggan bisa nemokake sampeyan.

Torchlite nawakake alternatif bisnis kanggo nyewa staf tambahan omah utawa agensi njaba. Bandhingake regane karo tarif saben jam agensi utawa biaya kanggo nyewa spesialis ing omah ($ 50,000 kanggo manajer media sosial, $ 85,000 kanggo pemasar email, $ 65,000 kanggo spesialis SEO / Web), lan sampeyan bisa ndeleng kepiye carane bisa entuk kaluwihan finansial.

Torchlite uga mbisakake bisnis supaya tumpukan teknologi pemasaran sing ana. Duwe akses menyang kabeh spesialis pasar kanthi keahlian nggunakake praktis saben alat pemasaran digital tegese bisnis ora kudu nyuwek lan ngganti teknologi sing ana.

Bisnis sing nggunakake Torchlite uga duwe pilihan nguripake, munggah or mateni taktik utawa program pemasaran online tartamtu kapan wae. Yen pemasaran email, kayata, kabukten paling apik kanggo nyopir konversi, sanajan taktik liyane ora efisien, bisnis bebas mindhah fokus lan gampang milih sumber daya. Torchlite ngatur kabeh proses iki wiwit wiwitan nganti pungkasan, tegese pamilik bisnis ora kudu kuwatir ngrekrut, ngatur utawa ngekspor sumber bakat tambahan.

Kanggo mbantu pamilik bisnis nglacak apa sing dienggo Torchliters, Torchlite menehi saben klien manajer akun khusus uga akses menyang dashboard online. Liwat dashboard Torchlite, klien nduwe visibilitas lengkap kanggo ngawasi kemajuan, ndeleng tugas sing dijadwalake, nyetujoni konten lan nglacak sepira cedhake target pemasaran.

Torchlite-Reporting-Desktop

Tertarik nyoba Torchlite?

Mlebu kanggo demo platform Torchlite rilis awal saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.