Ngawasi Kacepetan Situs kanthi Torbit Wawasan

ngukur kacepetan situs

Situs iki dimuat alon-alon. Aku ora bisa ngandhani yen wis kaping pirang-pirang aku nampa pesen iki sajrone aku kerja bareng karo klien. Kacepetan situs penting banget… bisa nyuda bouncing, njaga pengunjung, nggawe situs sampeyan peringkat luwih apik ing Google, lan pungkasane nyebabake konversi. Kita seneng situs cepet… iku salah sawijining masalah pertama sing diserang karo klien (lan uga kenapa dadi host WordPress ing Flywheel - iku tautan afiliasi).

Entuk cathetan sing situs alon frustasi amarga bisa adhedhasar atusan masalah… pinten bandwidth perusahaan sampeyan, pinten-pinten pangguna nggunakake, undhuhan latar mburi sing sampeyan lakoni, browser sing sampeyan lakoni, add-on browser mlaku, apa situs sing aman, ing endi domain sampeyan di-host, situs kasebut dadi tuan rumah, pirang-pirang situs liyane sing dimuat ing host sing padha, kepiye server sampeyan cache situs kasebut lan yen sampeyan wis mbagekake sumber daya statis liwat CDN kanggo sawetara jeneng.

Ora mungkin ngerti apa masalahe nalika klien nyedhak lan takon. Dadi, umume kita ngunjungi situs kaya Pingdom lan mbukak sawetara alat kacepetan lan buktekake manawa kabeh wong sing ora duwe masalah. Mesthine, nalika semana dheweke bali lan ngandhani manawa kabeh wong sing ngerti uga duwe masalah ... desahan.

Lan nganalisa kacepetan kaca sampeyan liwat Google Search Console (bagean Labs) minangka guyon ... gumantung karo wong sing mbukak toolbar kanggo nglaporake kacepetan. Pancen ora akeh banget papan sing bisa dituju kanggo njaluk wangsulan sing bener. Utawa ana? Wawasan Torbit minangka alat pangukuran pangguna nyata sing nambah transparansi situs web sampeyan bisa uga ora mung menehi wangsulan, nanging uga solusi. Sampeyan ngidini sampeyan irisan lan dadu kanggo pengunjung lan situs sampeyan kanggo ndeleng gambar nyata babagan kacepetan situs sampeyan.

Wawasan Torbit nyedhiyakake metrik pangukuran pangguna nyata, saéngga para pemasar bisa ngawasi wektu mbukak kaca web sing nyata kanggo saben pengunjung. Alat kasebut ngeculake informasi menyang pin-point sing persis kaca web dadi alon, lan kenapa. Resolusi sedetik nggawe data kasedhiya kanthi nyata.

Alat kasebut nyedhiyakake matrik intuisi kayata korélasi antara kecepatan muat situs web lan tingkat bouncing utawa tingkat konversi, nglaporake data wektu nyata ing tampilan peta langsung, histogram kaping mbukak pangguna kanthi metrik kayata median lan persentase paling dhuwur, perbandingan kinerja ing macem-macem browser lan geografi, lan saran khusus babagan kinerja sing luwih apik, kabeh nganggo sampling 100 persen. Lan yen sampeyan mbukak situs WordPress, sampeyan bisa siyap lan mbukak kanthi cepet Plugin WordPress.

histogram wawasan

Kanthi informasi iki, sampeyan saiki bisa ngerti apa penyebaran kode paling anyar sing nggawe situs web sampeyan luwih alon, apa penyebab utamane yaiku server sing akeh banget, utawa… mung buktekake marang klien yen sampeyan lagi nindakake tugas lan situs iki wis bisa digunakake.

wawasan rata-rata realtime

Uga apik banget kanggo mirsani wektu mbukak kanthi geografis, uga!
peta realtime wawasan

Regane uga pas. Versi dhasar saka Wawasan Torbit, kalebu sampling 100 persen nganti 1,000,000 tampilan kaca saben wulan lan retensi data 30 dina, gratis. Yen sampeyan pengin ngatasi masalah kasebut, deleng kunjungan paling apik lan paling ala, utawa malah ngawasi konversi miturut wektu mbukak, alat kasebut mbutuhake upgrade.

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Sampeyan ora bisa ngremehake pentinge wektu mbukak situs web sampeyan. Sanajan konten lan desain sampeyan apik, yen ngemot alon-alon sampeyan bakal ilang pengunjung. Mesin telusuran luwih milih situs web sing menehi pengalaman pangguna sing apik. 

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.