2 Komentar

  1. 1

    Aku karo sampeyan Doug. Aku kepengin banget seneng widget, nanging aku kepengin luwih akeh. Aku pengin mlebu ing njero, ngapiki, cocog karo situsku lan aku ora bisa nate. Dadi, aku mesthi nggunakake hard-coding lan bangunan kabeh. Mungkin aku mung nyedhot kepuasan yen aku dhewe duwe bangunan.

  2. 2

    Aku wong konten lan tanggung jawab kanggo asil utawa kurang saka wolung situs, kalebu duweke dhewe. Aku asring ngelingake (lan nyengsarakke!) Babagan sethithik yen ngganggu pengunjung. Sejatine, yen sampeyan nempatake situs, luwih becik sampeyan kudu nambah pengalaman pangguna lan / utawa mindhah wong menyang konversi. Ngluwihi rong prekara kasebut lan sampeyan bakal nemtokake target bisnis situs kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.