2 Komentar

  1. 1

    Aku karo kowe Doug. Aku dadi pengin kaya widget nanging padha tansah ninggalake kula kepingin liyane. Aku pengin mlebu, ngapiki, cocog karo situsku lan aku ora bisa. Dadi aku tansah nggunakake hard-coding lan nggawe tangan kabeh. Mungkin aku mung bajingan kanggo kepuasan sing dakgawe dhewe.

  2. 2

    Aku wong isi lan tanggung jawab kanggo asil utawa lack ana kanggo wolung situs, kalebu dhewe. Aku ngeling-eling kabeh banget (lan painfully!) saka carane sethitik iku njupuk kanggo derail pengunjung. Sejatine, yen sampeyan nyelehake soko ing situs sampeyan, luwih becik ana ing kono kanggo nambah pengalaman pangguna lan / utawa mindhah wong menyang konversi. Ngluwihi rong perkara kasebut lan sampeyan bakal mbebayani tujuan bisnis situs kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.