Kesalahan Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2013

Kesalahan media sosial paling gedhe ing taun 2013

Karyawan nakal, tweets sing dijadwalake, akun sing diretas, hacking warta babagan acara tragis, rasa ora sensitif ras, lan tagihan sing dibajak ... dadi taun sing nyenengake amarga kesalahan media sosial. Perusahaan sing ngalami bencana PR kasebut kalebu gedhe lan cilik… nanging penting kanggo nambah manawa kabeh kesalahan media sosial bisa dibalekake. Aku pancen ora ngerti kedadeyan tartamtu sing dawane pengaruh terus ing perusahaan dadi pemasar perusahaan, sanajan isin, ora wedi wedi karo akibat sing terus-terusan.

Kita urip ing jagad iki sing konsumen gampang nesu lan seneng melu kesempatan kanggo gawe isin perusahaan. Perusahaan biasane ora duwe jeneng lan ora duwe wajah - ironis - ana sing bisa dirampungake karo media sosial. Suwe-suwe, kita ndeleng perusahaan sing paling ora ngalami kesalahan amarga duwe wong asli, gambar nyata lan jeneng asli ing ngarep perusahaan kasebut. Wong luwih seneng nyerang wong asli sing ana pitulung tinimbang logo lan rega saham!

The Master ing Pandhuan Pemasaran sijine infographic sing nyenengake iki. Aja wedi, para pemasar ... nanging uga aja nggawe kesalahan kasebut.

2013-sosial-media-gagal

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.