Tindakake Pengaruh Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2014

Arketipe Pangaruh Media Sosial

Jim Barry saka blog Edu-Tainment Marketing Konten Sosial wis nggabungake a dhaptar pengaruh media sosial paling dhuwur (karo sampeyan tenan!). Dokter sing apik wis nulis kiriman rinci sing narik kawigaten ing 4 arketipe pengaruh kasebut, njlentrehake sipat lan jinis pengaruh sing ana ing industri kasebut, kalebu:

  • Pendidik - nyedhiyakake pitulung lan wawasan
  • Pelatih - melu lan mbantu (sampeyan bakal nemokake aku ing kene!)
  • Entertainers - melu lan menehi inspirasi
  • Karismatik - nyedhiyakake wawasan lan inspirasi

Iku dhaptar apik lan artikel kudu diwaca. Aku seneng banget yen aku kalebu ing pelatih. Aku ora nganggep aku minangka pamimpin pamikiran ing industri, nanging aku minangka praktisi sing jujur ​​lan nyedhiyakake blog sing mbantu para pemasar nemokake alat lan metodologi anyar kanggo ngapikake kerajinan. Aku terus terang ing level pribadi, saengga bisa nyebabake karisma lan kemampuan kanggo nglipur. Apa wae, aku diajeni dadi dhaptar sing luar biasa.

Pangaruh-50-Sosial-Media-Influencer

Aku ngira luwih becik yen sampeyan gampang nuruti wong-wong iki, mula dhaptar iki kanthi tombol Twitter sing ngetutake!

Pendidik



















Pelatih


















Entertainers










Karismatik










Aku mbukak akun Twitter blog kita. Entuk argumen sing ora polarisasi saka akun Twitterku lan sampeyan isih duwe Martech Zone's. Hehe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.