Taktik Pemasaran Top kanggo Generasi Utama

kacepetan email

Kita ndemek basis karo klien lawas saiki sing durung kerja bareng ing taun kepungkur. Setahun kepungkur, akeh perusahaan nggunakake sumber daya amarga kita luwih maju tinimbang strategi optimisasi telusuran. Saiki, aku percaya manawa kita terus ngarahake klien menyang strategi konten sing akeh lan otomatisasi pemasaran. Angine munggah, kita lagi ing jalur sing bener. Miturut Oracle Eloqua, teknologi, pemasaran email, kacepetan lan konten sing sugih minangka kekuwatan utama kanggo strategi pemasaran paling pengaruh sing saiki digunakake kanthi online.

Email dianggep minangka kegiatan pemasaran digital sing paling penting lan kebutuhan kanggo kacepetan lan relevan minangka tantangan sing paling gedhe, miturut laporan Oracle Eloqua, Nemtokake Marketer Modern: Saka Nyata nganti Becik. Laporan kasebut nyoroti pirang-pirang bidang utama sing kudu fokus karo para pengambil keputusan pemasaran - lan kekurangan ego sing kaget saka para Pemasar Modern dhewe. Taktik pemasaran sing kaya konten, kayata kertas putih lan webcasts, penting kanggo generasi timbal lan perawatan timah. Kajaba iku, katrampilan kreatif lan ilmu teknologi pemasaran padha pentinge ing pasar modern.

Email-lan-Kacepetan-paling-saka-saka-Modern-Pemasar-Agenda_final

5 Komentar

  1. 1

    Ora ana sangsi manawa email minangka salah sawijining kegiatan pemasaran digital sing paling penting. Duwe strategi email sing jelas lan fokus, penting banget kanggo campuran pemasaran sampeyan; tanpa strategi sing wis ditemtokake, ROI pemasaran email sampeyan bakal nandhang sangsara.

    • 2

      Ya, nanging kadang-kadang nalika para pemasar entuk dhuwit, dheweke kudu ora nggunakake taktik jangka panjang kanthi tradhisional lan mung promosi kanthi dhuwit murni…

      Aku wis ngalami kahanan iki lan sejatine durung Bener wektu kanggo nimbang mupangate nggawe dhaptar. Nanging yen alam semesta dipulihake maneh dadi dhaptar uga bangunan dhaptar 🙂

      • 3

        @MarketSecrets:disqus I would still push an email subscription. If you’re paying for short-term tactics and getting folks to your site… why not offer a subscription for those who ‘may’ be interested but just not ready to buy yet? This will maximize your short-term investment and allow you to push additional messaging to those subscribers down the road.

  2. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.