Taktik Pemasaran Top kanggo Generasi Utama

kacepetan email

Kita ndemek basis karo klien lawas saiki sing durung kerja bareng ing taun kepungkur. Setahun kepungkur, akeh perusahaan nggunakake sumber daya amarga kita luwih maju tinimbang strategi optimisasi telusuran. Saiki, aku percaya manawa kita terus ngarahake klien menyang strategi konten sing akeh lan otomatisasi pemasaran. Angine munggah, kita lagi ing jalur sing bener. Miturut Oracle Eloqua, teknologi, pemasaran email, kacepetan lan konten sing sugih minangka kekuwatan utama kanggo strategi pemasaran paling pengaruh sing saiki digunakake kanthi online.

Email dianggep minangka kegiatan pemasaran digital sing paling penting lan kebutuhan kanggo kacepetan lan relevan minangka tantangan sing paling gedhe, miturut laporan Oracle Eloqua, Nemtokake Marketer Modern: Saka Nyata nganti Becik. Laporan kasebut nyoroti pirang-pirang bidang utama sing kudu fokus karo para pengambil keputusan pemasaran - lan kekurangan ego sing kaget saka para Pemasar Modern dhewe. Taktik pemasaran sing kaya konten, kayata kertas putih lan webcasts, penting kanggo generasi timbal lan perawatan timah. Kajaba iku, katrampilan kreatif lan ilmu teknologi pemasaran padha pentinge ing pasar modern.

Email-lan-Kacepetan-paling-saka-saka-Modern-Pemasar-Agenda_final