Rush Emas kanggo Domain Tingkat Top

jeneng domain tld

Yen sampeyan durung nate krungu kabeh swara babagan TLD, mesthine sampeyan dudu perusahaan milyar dolar (sindiran kasebut). Secara pribadi, aku ngremehake kasunyatan manawa Internet Corporation kanggo Ditunjuk Jeneng lan Nomer (ICANN) wis didol supaya ora bisa digayuh saka bisnis cilik umume. Regane $ 185,000 kanggo dilamar lan $ 25,000 saben taun kanggo njaga TLD khusus. Iki minangka kaping pisanan, miturut pendapatku, para wali web ngliwati demokratisasi lan kebebasan, lan mung arep nggawe sawetara dhuwit kanthi cepet.

Ing pungkasan taun iki, 1,000 ekstensi domain anyar bisa dilebokake ing internet mainstream. Yen sampeyan nggawe matematika, luwih saka $ 200 yuta kanggo ICANN kanggo nambah sawetara entri ing basis data. Ora ala. Iki infographic saka Demandforce mriksa kesusu kanggo jeneng domain level paling dhuwur lan apa tegese kanggo masa depan internet.
Jeneng Domain Panjaluk

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.