4 Format Konten B2B Paling Efektif?

strategi isi b2b

Kita ora kaget karo asil Laporan Benchmarking Pemasaran Konten 2015. Kita wis mindhah meh kabeh fokus kanggo nambah pangsa pasar, kesadaran merek lan ngoptimalake konversi ing panguwasa isi sing lagi dikembangake kanggo para klien. Ing Format Konten Paling Dhuwur kanggo Pemasaran B2B sing:

  1. Pasinaon Case - Saliyane promosi merek sampeyan, panelitian kasus nyedhiyakake cara efektif kanggo crita babagan pelanggan sing bakal ndhaptar karo prospek liyane ing industri sing padha utawa ngadhepi tantangan sing padha. Studi kasus nyedhiyakake kabeh aspek konten sing apik - kalebu crita, dhukungan data, ringkesan produk utawa layanan, testimoni, uga ajakan tumindak.
  2. Videos - Video regane 1.8 yuta tembung. Iki minangka pratelan kandel saka panelitian Forrester Dr. James McQuivey Kepiye Video Bakal Ndhuwur Jagad. Kemampuan kanggo ndhaptar kanthi gerakan lan ndeleng lan bebarengan nerangake liwat swara mbantu njlentrehake lan nerangake kanthi eksponensial luwih apik tinimbang teks utawa citraan statis. Video ora kanggo wong sing males maca… kanggo wong sing pengin cepet-cepet njaga lan ngerti informasi luwih lengkap.
  3. Whitepapers - Yen tujuan klien supaya bisa resonasi karo pamirsa, dheweke uga kudu mbantu ndhidhik uga. Kertas putih kanthi bebarengan ngandhani lan ngajari pamaca nalika uga nggawe perusahaan minangka panguwasa ing topik kasebut. Katon minangka panguwasa nggawe kapercayan lan kapercayan nyebabake konversi.
  4. Infographics - Iki minangka strategi goto kanggo saben klien sing terus mbayar dividen bola-bali. Nalika ndeleng klien nyoba nggawe kesadharan lan panempatan telusuran organik, ora ana strategi sing bisa digunakake luwih apik tinimbang kita program infographic. Kita ndeleng akeh perusahaan sing tiba ing raine ... mung mbanting sawetara statistik ing antarmuka sing apik, nanging nalika sampeyan nggawe crita, nglumpukake riset, lan ngrancang infographic sing mbantu ngarahake pamirsa lan mbantu ngrampungake masalah, ora ana format sing luwih apik. Infografis bisa hotspot… gampang dipasang lan dituduhake ing endi wae. Iki bayi kita!

Akeh perusahaan sing kejut stiker kanthi biaya konten premium. Pramila kita mbantu supaya repurpose desain ing antarane format lan uga menehi aset bali menyang klien. Siji kertas infographic lan putih utawa panelitian cilik bisa digunakake kanggo brosur, presentasi penjualan, grafis situs web, postingan blog, podcast, webinar… lan liya-liyane. Yen sampeyan ora ngramal konten iki, sampeyan ora bakal ngerti potensine. Lan yen sampeyan ora nggunakake babar pisan, sampeyan bakal ketinggalan karo pesaing sampeyan.

The Laporan Benchmarking Pemasaran Konten 2015 nyedhiyakake analisis paling anyar babagan tren pemasaran konten paling gedhe ing organisasi B2B, lan adhedhasar proyek riset eksklusif sing ditindakake kanthi kemitraan Riset Lingkaran ing wulan Mei / Juni 2015.

Iki minangka teaser interaktif sing apik Pemasaran B2B wis nggabungake (sampeyan bisa mencet tombol layar kebak supaya luwih gampang sesambungan):

Lan iki minangka infographic kanthi strategi Konten B2B paling dhuwur lan sawetara data pendukung:

Strategi Konten B2B Top

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.