Topik Top Adsense: Ajax, Flash, WordPress lan Firefox

Sawetara minggu kepungkur, aku nggabungake Adsense karo Google Analytics (Tips # 4). Aku wis kesengsem ndeleng asile. Google Analytics duwe Real Goal Path supaya sampeyan bisa ndeleng dalan sing digunakake pengunjung sadurunge ngeklik pariwara. Bersenjata karo informasi iki, siji bisa njupuk loro sudut pandang sing beda:

  1. Aku bisa ngasilake dhuwit yen terus nulis babagan topik kasebut.
  2. Ana panjaluk konten ing wilayah kasebut - saengga masarakat gelem ngeklik iklan kanggo entuk!

Mung analisis sawetara minggu ing sabuk, aku ora bakal ngowahi arah babagan konten blogku mung kanggo entuk penghasilan pariwara tambahan. Nanging… katoné umume wong-wong sing nemokake blogku banjur ninggalake link iklan nalika ora nemokake informasi sing dibutuhake kanggo topik sing digoleki. Mangkene tampilan statistik sing apik kanthi Real Goal Path:

Analytics Adsense

Topik kasebut? Ajax, Flash, WordPress lan Firefox. WordPress minangka salah sawijining topik 'panas' ing blogku kanthi luwih akeh hit ing topik sing ditandhani WordPress tinimbang ing endi wae. Aku lagi nggarap Widget Sidebar WordPress saiki amarga iku dikarepake lan bisa uga mbabarake blogku menyang pembaca tambahan.

Dene Ajax, Flash, lan Firefox… Aku kudu ndeleng tujuane. Aku penggemar Ajax banget nanging ora duwe pengalaman Flash (kancaku Bill luwih akeh). Lan mesthine aku seneng karo Firefox, teknologi tambahan, lan Firebug! Firebug yaiku ing alat pangembangan penting kanggo pangembang Web.

Dadi… tulisake topik kasebut kanggo memenuhi panjaluk lan sampeyan bisa ngasilake luwih akeh! Analytics keren!

2 Komentar

  1. 1

    Aku duwe situs web flash
    aku nggoleki skrip sing nuduhake google adsense nalika flash.
    kepiye carane aku bisa entuk?

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.