5 Cara Paling Ndhuwur Kanggo Dadi Spammer

P71500341

Babagan penghinaan paling ala sing bisa ditampa ing Internet yaiku dituduh spammer. Serangan liyane ing karakter sampeyan ora duwe kekuwatan sing padha. Sawise ana sing nganggep sampeyan spammer, sampeyan bakal meh tau bali menyang sisih sing apik. Dalan menyang spamville mung siji arah.

Paling elek, pancen gampang banget yen njupuk spammer tanpa disadari! Mangkene limang cara utama (miturut pendapat saya, mesthine) sing bisa dituduh dadi spammer tanpa sampeyan sadhar.

# 5 - Undhangan Penyebab Acak

Mbalik ing wiwitan web, kayane kabeh bakal ngirim email guyon lan legenda kutha. Sampeyan bakal mbenerake liwat situs web kaya Snopes utawa desahan nalika sampeyan mbusak pesen, nanging total kita ngerti manawa tumindak iki pancen ngganggu.

Alesan manawa pesen kasebut nggawe frustasi yaiku kayane ora cocog. Sampeyan ngarepake kulawarga nggunakake email kanggo koordinasi reuni lan kolega kanggo ngrembug babagan bisnis, ora kanggo ngirim petisi Internet paling anyar sing debunked taun sadurunge.

Matur nuwun sanget, ing Jaringan Bosen-Kerja kayane biasane pindah. Nanging saiki kothak mlebu wis diisi undhangan sebab acak. Kita dijaluk nylametake anak kirik, nglindhungi lingkungan, utawa ndhukung hak klompok tartamtu sing ora duwe hak.

Maneh, kabeh penyebabe iki apik, nanging kayane acak. Dheweke nyerang ruang kita. Yen sampeyan pengin ndhukung sebab, pilih siji utawa loro kanggo dikirim menyang kanca. Yen ora, sampeyan bakal katon kaya spammer.

# 4 - Opt-In Soft

Wektu kanggo gawe anyar Marketing 101. Mangkene a definisi cepet

Nyedhiyakake idin dening pelanggan, utawa sing nampa surat, email, utawa pesen langsung liyane supaya para pemasar ngirim barang dagangan, informasi, utawa pesen liyane.

Iki tegese yen aku menehi sampeyan panguwasa sing eksplisit kanggo ngirim pesen, sampeyan bisa nindakake. Nanging apa yen kita ketemu ing fungsi jaringan lan aku menehi kertu bisnis? Iki tegese sampeyan bisa ngubungi aku kanthi pribadi, nanging ora ateges aku pengin ditambahake ing dhaptar apa wae.

Semono uga, yen ana ing dhaptar Balasan-Kabeh sing padha, sampeyan ora duwe idin kanggo Mbales-Kabeh babagan topik liyane tinimbang topik sing ana.

Elinga yen milih tegese milih. Yen ora, sampeyan bakal katon kaya spammer.

# 3 - Penyalahgunaan salinan karbon

Senjata paling mbebayani ing arsenal digital sampeyan yaiku kothak CC. Kaya kothak sing kebak granat bersenjata: sampeyan pengin ati-ati nggunakake mung siji lan meh ora tau pengin digunakake kabeh bebarengan.

Elinga Brody PR Fiasco? Mangkene aturan sing gampang:

Mung gunakake salinan karbon yen sampeyan 100% yakin manawa 100% wong ing dhaptar kasebut kenal karo siji lan liyane, lan bakal bisa menehi kesempatan kanggo Balesan lan kabeh bakal langsung ngapresiasi Balesan.

Saben entuk pesen CC ing papan sing ora dakkenal wong ing garis CC, aku mikir: sampeyan koyone spammer.

# 2 - Penafian Preemptive

Apa sampeyan nate krungu miwiti ukara kanthi "Ora ana sing nyalahke, nanging…" utawa "Aja salah iki?" Sampeyan bisa yakin manawa arep ujar kejem. Utawa, kita kudu nyritakake kasunyatan sing bener utawa njaga pendapat kita. Bakal mesthi katon patronis kanggo ujar: "Nuwun sewu kanggo SPAM, nanging…"

Dadi – aja ngono! Yen sampeyan janji ora biasane spammer, sampeyan bakal katon kaya spammer.

# 1 - Pesen pribadi umum

Mangkene: cara sing paling ala kanggo katon kaya spammer. Nalika sampeyan ngirim pesen menyang wong sing pancen ditujokake kanggo dheweke, nanging pancen gampang mara karo sapa wae.

Conto sing apik yaiku pesen langsung Twitter (DM) utawa pesen teks. Coba pikirake iki:

Hei, apa sampeyan kudu ngandhani kanca babagan situs web anyar? Ana ing http://www.example.org. Matur nuwun!

Iki bisa uga minangka pesen gaweyan pribadi, dikirim menyang wong siji. Nanging, maos kaya bisa dikirim menyang jutaan! Yen sampeyan ngirim cathetan sing katon umum liwat saluran pribadi, sampeyan bakal katon kaya spammer. Bandingake iki karo:

Hei Robby, sampeyan menehi umpan balik sing luar biasa nalika nggawe situs anyar. Saiki rampung, wenehana nuduhake yen sampeyan pengin.
http://www.example.org/ Thx!

Kayane ora katon spam. Priksa manawa pesen sampeyan khusus, dadi ora katon kaya spammer!

One comment

  1. 1

    Artikel sing apik, amarga kudu diarani spamming
    mung nyerang banget lan ngrusak lan ora nglalekake bendungan sing ngganggu. Aku setuju manawa spammer level sing luwih dhuwur
    pancen nggunakake piranti lunak, kanggo asil generatif sing dhuwur, uga sing ora bisa dipikirake
    blogger sing ngirim tautan sing ora ana gandhengane uga ngrusak kabeh.

    Jujur, aku kira wayahe kita kabeh nuduhake universal babagan
    tata cara baris sing bakal menehi informasi babagan spammer sing ora curiga, manawa ana
    cara liya sing bisa ngirim link menyang blog sampeyan.

    Nanging kalebu nindakake cara sing bener, cara etika lan
    cara sing paling dikarepake, yen bisa nyebar babagan tata cara unik sing bisa digunakake,
    lan banjur kudu nyuda paling akeh spam sing pancen kita lakoni,
    uga ing kene ngarep-arep.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.