5 Tip Top kanggo Keagungan Survei

Top 5

Ana kasunyatan sing ditepungi dening jaman Internet: Nggawe umpan balik lan entuk wawasan babagan basis pelanggan lan target pasar gampang. Iki bisa dadi kasunyatan sing apik utawa sing nyebabake rasa wedi, gumantung karo sapa sampeyan lan apa sing sampeyan golek umpan balik, nanging yen sampeyan lagi ing pasar nyambungake karo pangkalan sampeyan kanggo entuk pendapat sing jujur, sampeyan bakal entuk akeh opsi gratis lan efektif biaya sing bisa ditindakake. Ana macem-macem cara sampeyan bisa nindakake iki, nanging aku kerja SurveyMonkey, dadi bidang keahliane, biasane, nggawe survey online sing nyedhiyakake asil sing jelas, andal lan bisa ditrapake.

Kita njupuk misi kanggo mbantu sampeyan mutusake keputusan sing paling apik, apa sampeyan arep mutusake gambar sing bakal digunakake ing sampul, dandan produk sing kudu prioritas, utawa panganan pembuka sing bakal dilayani ing pesta peluncuran sampeyan. Nanging apa yen sampeyan ora nate nggawe survey online, utawa bingung karo kabeh fitur mewah (logika langkau? Apa jenis basa Walanda dobel ??)

Aku bakal nyimpen keruwetan fitur survey kanggo wektu liyane (sanajan bisa dakkandhani, Liwati Logika ora ana gandhengane karo tali mlumpat). Nanging aku bakal nuduhake sampeyan tips ndhuwur 5 kanggo nggawe survey online sing apik.

1. Temtokake Tujuan Survei Online kanthi Cetha

Sampeyan ora bakal ngluncurake kampanye tanpa njlentrehake target kampanye (nambah kesadaran merek, konversi konversi, ngrusak pesaing sampeyan, lsp), apa sampeyan ora? Tujuan sing ora jelas nyebabake asil sing ora jelas, lan kabeh tujuan ngirim survey online yaiku supaya asil sing gampang dingerteni lan ditindakake. Survei sing apik duwe siji utawa loro tujuan sing fokus sing gampang dimengerteni lan diterangake karo wong liya (yen sampeyan bisa kanthi gampang nerangake karo 8th grader, sampeyan ana ing jalur sing bener). Luangake wektu ing ngarep kanggo ngenali, kanthi nulis:

  • Napa sampeyan nggawe survey iki (apa tujuane)?
  • Muga-muga survey iki bisa mbantu sampeyan ngrampungake?
  • Keputusan apa sing sampeyan pengen bisa pengaruh karo asil survey iki, lan apa metrik data kunci sing sampeyan butuhake supaya bisa tekan kana?

Swara kasebut jelas, nanging kita wis ndeleng akeh survey yen sawetara menit rencana bisa nggawe bedane antarane nampa tanggapan kualitas (tanggapan sing migunani lan bisa ditindakake) utawa data sing ora bisa ditafsirake. Nganggo sawetara menit ekstra ing mburi ngarep survey sampeyan bakal mbantu manawa sampeyan takon pitakon sing tepat kanggo memenuhi objektif lan ngasilake data sing migunani (lan bakal ngirit wektu lan nyeri sirah ing mburi).

2. Tindakake Survei Cekak lan Fokus

Kaya umume komunikasi, survey online paling apik yen cendhak, manis, lan ora ana gunane. Cekak lan fokus mbantu kualitas lan jumlah respon. Umume luwih apik kanggo fokus ing siji tujuan tinimbang nyoba nggawe survey master sing nyakup macem-macem tujuan.

Survei sing luwih cekak umume duwe tingkat respons sing luwih dhuwur lan ditinggalake luwih murah ing antarane responden survey. Lumrahe manungsa kepengin supaya tumindak cepet lan gampang - yen ana panaliti kelangan minat, dheweke bakal ninggali tugas kasebut - supaya sampeyan tugas mbebayani kanggo narjamahake kumpulan data parsial (utawa mutusake mbuwang kabeh).

Priksa manawa saben pitakon sampeyan fokus kanggo mbantu nggayuh tujuan sing wis ditemtokake (Aja duwe? Bali menyang langkah 1). Aja nggawe pitakon 'apik kanggo duwe' sing ora langsung nyedhiyakake data kanggo mbantu sampeyan nggayuh tujuan.

Kanggo survey manawa survey sampeyan cukup cekak, sawetara wong lagi sinau. Riset SurveyMonkey (bebarengan karo Gallup lan liya-liyane) nuduhake manawa survey kudu mbutuhake wektu 5 menit utawa kurang kanggo ngrampungake. 6 - 10 menit bisa ditampa nanging kita bisa ngerteni tarif ditinggalake sawise 11 menit.

3. Supaya Pitakonane Sederhana

Priksa manawa pitakon sampeyan wis tekan titik lan aja nggunakake jargon khusus industri. Kita wis asring nampa survey kanthi pitakon babagan: "Kapan pungkasan sampeyan nggunakake (lebokake industri teknis mumbo jumbo ing kene)? "

Aja nganggep manawa paneliti survey wis kepenak karo singkatan lan basa sing padha. Eja kanggo wong-wong mau (elinga yen 8th kelas sampeyan mbukak target kanthi? Goleki tanggapan - nyata utawa mbayangno - uga kanggo langkah iki).

Coba coba pitakonake kanthi spesifik lan langsung. Bandingake: Apa pengalaman sampeyan kerja karo tim SDM? Kanggo: Sepira wareg sampeyan karo wektu respons tim HR kita?

4. Gunakake Pitakon Akhir sing Ditutup Kapan Bisa

Pitakon survei sing ditutup menehi pilihan tartamtu kanggo responden (kayata Ya utawa Ora), supaya analisis sampeyan bisa digunakake luwih gampang. Pitakon sing ditutup bisa awujud ya / ora, pilihan kaping, utawa skala rating. Pitakon survey sing dibukak ngidini wong bisa mangsuli pitakon kanthi tembunge dhewe. Pitakon mbukak kanthi mbukak luwih apik kanggo nambah data sampeyan lan bisa uga menehi informasi kualitatif lan wawasan sing migunani. Nanging kanggo tujuan nglumpukake lan nganalisa, pitakonan sing wis ditutup iku angel banget.

5. Tetep Pertanyaan Skala Rating Konsisten Liwat Survei

Timbangan peringkat minangka cara sing apik kanggo ngukur lan mbandhingake set variabel. Yen sampeyan milih nggunakake timbangan rating (kayata saka 1 - 5), priksa manawa sampeyan tetep konsisten sajrone survey. Gunakake jumlah poin sing padha ing skala (utawa luwih becik, gunakake istilah deskriptif), lan priksa manawa makna sing dhuwur lan kurang tetep konsisten sajrone survey. Kajaba iku, mbantu nggunakake nomer ganjil ing skala rating supaya analisis data luwih gampang. Ngganti skala rating sampeyan bakal mbingungake para panaliti survey, sing bakal nyebabake tanggapan sing ora dipercaya.

Iku kanggo 5 tips paling dhuwur kanggo survey survey, nanging ana macem-macem hal penting liyane sing kudu dieling-eling nalika nggawe survey online. Priksa maneh ing kene kanggo tips liyane, utawa priksa blog SurveyMonkey!

One comment

  1. 1

    "Priksa manawa saben pitakon sampeyan fokus kanggo mbantu nggayuh tujuan sing wis ditemtokake"

    Titik gedhe. Sampeyan ora pengin mbuwang-mbuwang wektu wong kanthi pitakon kritis. Wektu pelanggan pancen larang, aja nganti mbuwang-mbuwang pitakon babagan fluff!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.