5 Kesalahan Pemasaran Online paling dhuwur

kesalahan pemasaran online

Aku ora yakin yen seneng karo tembung kasebut kesalahan nalika nerangake pemasaran online. Miturut pendapat saya, kesalahan minangka kesalahan sing bisa nyebabake merek utawa reputasi sampeyan… nanging umume perusahaan ora asring nggawe kesalahan kasebut. Infographic iki saka Pemasaran Prestige nuduhake kesalahan utama sing diidentifikasi dening sawetara sumber utama ing industri pemasaran online.

Salah sawijining masalah sing dituduhake - 83% pangguna Facebook ujar arang utawa ora tau klik ing iklan Facebook. Wis nggawe kampanye pariwara facebook sing efektif kanggo sawetara properti, aku ora setuju yen ana kesalahan. Iklan kasebut regane murah lan nuwuhake konversi sing digoleki. Kaya saran, tips lan pelajaran ing infographic iki kudu dites sadurunge sampeyan ora nulis.

Nanging ana sawetara statistik sing migunani, kayata 49% wong sing seneng tuku anyar bukak email mbesuk 7x luwih cepet tinimbang sing durung tuku ing 3 wulan kepungkur. Yaiku jinis stat sing kudu digunakake para pemasar!

5 Kesalahan Pemasaran Online paling dhuwur

One comment

  1. 1

    Infographic apik tenan! Matur suwun ngelingake lan nuduhake wawasan iki. Langkah-langkah pencegahan penting banget kanggo entuk sukses kanthi online.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.