3 Fitur Top sing Ilang saka Panelusuran Blog Google?

Google Blog SearchAku ora nggunakake Telusuran Blog Google. Alasane amarga Google Blog Search minangka pamikiran sing dipikirake, dudu alat kanggo nyiapake. Kanthi tembung liyane, aku kudu mutusake apa sing arep ditliti sadurunge bisa digoleki. Kanggo blogger sing golek inspirasi, sampeyan ora bakal bisa nemokake ing kene! Yen dipikirake, ing ngisor iki ana 3 fitur paling dhuwur sing ora ana ing Panelusuran Blog Google:

  1. Analisis tembung kunci. Apa sing dibahas ing menit, jam, dina, minggu, lsp.
  2. Analisis telusuran Apa sing digoleki ing menit, jam, dina, minggu, lsp.
  3. Analisis geografis. Apa sing digoleki lan ing endi?

Nalika aku ngunjungi Google pirang-pirang taun kepungkur, dheweke duwe layar keren ing saben titik mlebu ing kampus sing nyedhiyakake pitakon wektu nyata kanggo dieksekusi. Dheweke uga duwe layar def-high karo globe kanthi perwakilan saka pirang-pirang pitakon miturut basa ing saindenging jagad. Nyenengake nalika dideleng (teorine aku ora nate dipasang ing endi wae nanging mengkilap lan apik banget, lan 3d saengga bisa narik kawigaten para pengunjung kanthi 'ooh' lan aah ').

Yen sampeyan bisa nangkep kabeh statistik kasebut ing HDTV sing apik, sampeyan mesthi bisa nyelehake aplikasi sing bisa dideleng. Pancen apik banget kanggo ndeleng apa sing ditulis lan digoleki lan ing endi papane.

Aku seneng karo Google. Aku ngerti Google. Nanging Google, sampeyan dudu Technorati. 🙂

PS:
Ana wong saka Technorati, tulung dakkandhani apa "Alokasi Saben Dina API Telpon ”yaiku? Kowe padha mateni aku lan ora ana ing situs iki! Aku kudu nggawe kabeh aplikasi babagan cache ing sisih server panjalukan supaya aku ora entuk jatah ... apa wae sing bakal diwenehake… argh!

3 Komentar

  1. 1

    Doug,
    Telpon API diwatesi nganti 500 dina. Aku nyoba kode widget sampeyan, pancen apik banget! Panggunaan sing bakal dakkarepake supaya ora nganggo cron (1) sapisan saben dina lan nerbitake menyang file javascript statis sing bisa sampeyan lebokake. Contone, conto persiyapan sing dakbayangake yaiku widget sing diterbitake saben dina jam 1 esuk kaya ngono:

    0 1 * * * / usr / local / bin / php /home/dkarr/web/rank_widget.php> /usr/local/apache/htdocs/js/rank_widget.js

    (jalur khusus wis digawe nanging muga-muga bisa menehi titik wiwitan sing apik)

    Umumé, njembarake panggunaan API lan nggedhekake lalu lintas situs web sampeyan kudu dibatalake 😉

    Muga-muga bisa mbantu,
    -An

  2. 2

    Matur suwun, Ian!

    Ya, aku wis nggawe versi 2 supaya pangguna bisa cache output lan nyetel kadaluwarsa ... bisa uga 4 jam = 5 telpon saben dina… tinimbang 500 🙂

    Uga, aku nggawe widget WordPress. Aku uga bisa nggedhekake dadi macem-macem format ... kaya tag, badget, lsp.

    Sampeyan kudu nggawe ambang telpon API ing Komunitas Pangembang supaya masarakat ngerti.

    Apresiasi pandhuan,
    Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.