10 Tips Ndhuwur Kanggo Ndhuwur Peningkatan Bayaran

mbayarYen sampeyan durung ngerti, aku duwe situs liyane sing diarani Kalkulator Payraise. Muga-muga sampeyan migunani. Minangka manajer, aku biasane kudu ngetung kenaikan gaji kanggo karyawan - situs kasebut tuwuh amarga kudu luwih gampang ngetung.

Aku pengin nambah sawetara tips menyang situs babagan cara nambah kenaikan gaji. Aku rumangsa kompensasi minangka komponen penting kanggo proyek apa wae - iku pancen dhasar kabeh pangenalan. Entuk "matur nuwun" utawa "proyek apik" iku super - nanging ora mesthi nyelehake dhuwit ing kanthong sampeyan.

Sajrone pirang-pirang taun, aku nemokake obrolan mbayar kanthi luwih gampang minangka karyawan lan uga manajer - mula ana 5 tips babagan kenaikan gaji sing luwih apik.

  1. Yen sampeyan nganggep pantes, aja nampa kenaikan gaji sing ditawakake. Manajer asring duwe kabijakan miturut anggaran lan asring bisa ngundhakake luwih apik tinimbang sing ditawakake.
  2. Ing review sampeyan, coba gunakake babagan nilai sing sampeyan nggawa menyang perusahaan, dudu biaya gaji. Penting manawa para pengusaha ndeleng sampeyan minangka investasi. Yen sampeyan investasi apik, ora bakal tuku saham liyane ing sampeyan.
  3. Aja mbandhingake sampeyan karo karyawan liyane. Ora sehat mbandhingake sampeyan karo pegawe liyane sing bisa utawa ora bisa ngasilake luwih saka sampeyan. Manajer asring dipateni dening iki - bebarengan karo evaluasi kinerja, kenaikan gaji minangka bagean sing banget ngepenakke tugas. Mbandhingake sampeyan karo wong liya bisa nggawe sampeyan luwih adoh tinimbang mbantu sampeyan. Uga, mbandhingake sampeyan karo 'klompok' karyawan liyane karo karyawan liyane. Penting sampeyan entuk jeneng kanggo sampeyan dhewe.
  4. Ngerti apa biaya tambah urip kanggo wilayah sampeyan. Yen sampeyan ditawakake kenaikan 3% ing wilayah kanthi kenaikan biaya 4% ... kira-kira apa ?! Sampeyan mung entuk potongan gaji!
  5. Entuk perjanjian karo saben evaluasi / tambah mbayar apa sing sejatine karo gaji lan apa sing kudu sampeyan entuk supaya bisa nambah sing apik. Yen manajer menehi 5 target supaya bisa nambah 5%… priksa manawa sampeyan wis nggayuh target kasebut lan ngelingake babagan sukses - sanajan sadurunge ditinjau sabanjure.
  6. Aja wedi njaluk kenaikan gaji ing sanjabane siklus normal sampeyan. Yen sampeyan wis ngalahake kaos sikil saka manajer utawa perusahaan sampeyan, gunakake wektu kanggo takon supaya nuduhake penghargaan liwat kenaikan gaji. Yen pancen ora diidini, njaluk bonus.
  7. Ngerti apa ukuran gaji sampeyan kanggo wilayah lan pekerjaan sampeyan. Ana akeh situs kanthi informasi iki, siji sing gratis Indeed.com.
  8. Yen sampeyan ana konflik gaji sing angel banget, njaluk survey gaji saka departemen Sumber Daya Manusia utawa malah investasi dhewe. Salary.com nawakake survey gaji lengkap kene.
  9. Konsentrasi upaya kanggo nggarap target sing mengaruhi garis dhasar. Penjualan tambahan, penylametan pelanggan sing luwih apik, layanan tambah nilai, proses pangapikan, pangurangan anggaran… luwih gampang njaluk kenaikan gaji nalika sampeyan menehi dolar lan sen babagan apa sing sampeyan tambahake.
  10. Sayange, kita urip ing jaman saiki amarga akeh pegawean sing mumpuni lan mumpuni. Peningkatan gaji paling gedhe sing bakal sampeyan entuk yaiku sing sampeyan entuk nalika sampeyan lunga saka perusahaan sampeyan lan golek kerja liya. Apes, nanging bener! Mesthi wae kedadeyan dawa yen sampeyan bisa entuk tawaran counter sing apik sadurunge sampeyan budhal, nanging sampeyan kudu takon marang awakmu kenapa dheweke bakal mutusake menehi penawaran kasebut sadurunge lunga, nanging ora menehi sampeyan dhisik. Sampeyan ora kudu ngancam ninggalake kanggo entuk ganti rugi sing pantes.

Good Luck!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.