Cara Nggunakake Rapat Zoom kanggo Ngrekam Tamu Jauh ing Podcast ing Trek Pisah

Aku ora bisa ngandhani kabeh alat sing wis digunakake utawa lengganan ing jaman mbiyen kanggo ngrekam wawancara podcast saka adoh - lan aku duwe masalah karo kabeh. Ora dadi masalah konektivitas saya apik utawa kualitas hardware… masalah konektivitas intermitente lan kualitas audio meh nggawe aku nggawe podcast. Alat pungkasan sing paling apik sing dakenggo yaiku Skype, nanging adopsi aplikasi ora nyebar dadi saya

Moz Lokal: Ngoptimalake Presensi Online Lokal Liwat Listing, Reputasi, lan Manajemen Penawaran

Amarga mayoritas wong ngerti babagan lan nemokake bisnis lokal online, kehadiran online sing kuat penting. Informasi sing akurat babagan bisnis, foto sing apik, update paling anyar, lan tanggapan kanggo review mbantu wong ngerti luwih lengkap babagan bisnis sampeyan lan asring nemtokake manawa milih milih saka sampeyan utawa pesaing. Manajemen dhaptar, yen dikombinasikake karo manajemen reputasi, bisa mbantu bisnis lokal ningkatake kehadiran lan reputasi online kanthi ngaktifake ngatur sawetara

Cara Nggunakake Font Apik tenan ing Ilustrator lan Aplikasi liyane

Anakku butuh kertu bisnis kanggo DJ lan bisnis produksi musik (ya, meh entuk gelar Ph.D. ing Matematika). Kanggo ngirit ruangan nalika nampilake kabeh saluran sosial ing kertu bisnis, kita pengin menehi dhaptar resik nggunakake lambang kanggo saben layanan. Daripada ora tuku saben logo utawa koleksi saka situs foto stock, kita nggunakake Font Awesome. Font Awesome menehi lambang vektor sing bisa diukur sing bisa

Hasil: Tambah ROI Pemasaran Konten karo Konten Interaktif

Ing podcast pungkasan karo Marcus Sheridan, dheweke ngomong babagan taktik sing ilang bisnis nalika nggawe upaya pemasaran digital. Sampeyan bisa ngrungokake kabeh episode ing kene: Siji kunci sing diajak nalika konsumen lan bisnis terus ngarahake lelungan pelanggan yaiku konten interaktif. Marcus nyebutake telung jinis konten interaktif sing ngidini arah mandhiri: Jadwal diri - kemampuan kanggo prospek nyiyapake

Visme: Alat Daya kanggo Nggawe Konten Visual sing Apik tenan

Kita kabeh wis krungu manawa gambar regane sewu tembung. Iki ora bisa luwih bener saiki amarga lagi nyekseni salah sawijining revolusi komunikasi sing paling nyenengake sadurunge kabeh wektu - gambar sing gambar terus ngganti tembung. Umume wong mung ngelingi 20% apa sing diwaca nanging 80% saka sing dideleng. 90% informasi sing dikirim menyang otak kita visual. Pramila konten visual wis dadi cara sing paling penting

Nggarap File .htaccess Ing WordPress

WordPress minangka platform sing apik sing wis digawe luwih apik kanthi rinci lan kuat ing dashboard WordPress standar. Sampeyan bisa entuk akeh, ing babagan ngatur cara ngrasa lan fungsi situs sampeyan, kanthi mung nggunakake alat sing wis kasedhiya WordPress minangka standar. Nanging bakal ana wektu sajrone urip pemilik situs web, nanging sampeyan kudu ngluwihi fungsi iki. Nggarap WordPress .htaccess

Pandhuan Kanggo Jinis lan Piranti Kanggo Miwiti Nggawe Kursus Video Online

Yen sampeyan pengin nggawe tutorial online utawa kursus video lan butuh dhaptar praktis kabeh alat lan strategi sing paling apik, mula sampeyan bakal seneng pandhuan utama iki. Sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, aku wis paneliti lan nyoba akeh alat, perangkat keras lan tips kanggo nggawe tutorial sukses lan kursus video sing bisa didol ing internet. Lan saiki sampeyan bisa nyaring dhaptar iki kanthi cepet kanggo nemokake sing paling dibutuhake (ana prekara

10 Alat ngawasi Merek sing Sampeyan Bisa Miwiti Gratis

Pemasaran minangka area ilmu sing akeh banget lan kadhang kala bisa uga akeh banget. Rasane kaya sampeyan kudu nggawe sawetara perkara sing ora konyol sekaligus: pikirake liwat strategi pemasaran, rencanakake konten, waspada SEO lan pemasaran media sosial lan liya-liyane. Untunge, mesthi ana martech kanggo mbantu kita. Piranti pemasaran bisa ngilangi pundhak lan ngotomatisasi bagean sing angel utawa kurang nyenengake