Cara Nggawe GIF Animasi Kanggo Kampanye Pemasaran Email Sabanjure Nggunakake Photoshop

Kita seneng banget nggarap klien kunci Closet52, toko busana online sing dicap lan dibangun saka wiwitan kanggo perusahaan fashion sing mapan lan kondhang ing New York. Kepemimpinan dheweke mesthi nggarap ide kolaborasi kanggo kampanye utawa strategi sabanjure sing bakal ditindakake. Minangka bagéan saka implementasine, kita masang Klaviyo kanggo Shopify Plus. Klaviyo minangka platform otomatisasi pemasaran sing kondhang kanthi integrasi sing ketat banget

DESelect: Marketing Data Enablement Solutions kanggo Salesforce AppExchange

Penting banget kanggo para pemasar nggawe perjalanan 1: 1 karo pelanggan kanthi skala, kanthi cepet, lan efisien. Salah sawijining platform pemasaran sing paling akeh digunakake kanggo tujuan iki yaiku Salesforce Marketing Cloud (SFMC). SFMC nawakake macem-macem kemungkinan lan nggabungake multifungsi kasebut kanthi kesempatan sing durung tau sadurunge kanggo para pemasar nyambungake karo pelanggan ing macem-macem tahapan perjalanan pelanggan. Awan Pemasaran, umpamane, ora mung ngaktifake pemasar kanggo nemtokake data

Plezi One: Alat Gratis Kanggo Ngasilake Timbal Kanthi Situs Web B2B Sampeyan

Sawise pirang-pirang wulan digawe, Plezi, panyedhiya piranti lunak otomatisasi pemasaran SaaS, ngluncurake produk anyar ing beta umum, Plezi One. Alat gratis lan intuisi iki mbantu perusahaan B2B cilik lan menengah ngowahi situs web perusahaan dadi situs generasi timbal. Temokake cara kerjane ing ngisor iki. Saiki, 69% perusahaan sing duwe situs web nyoba ngembangake visibilitas liwat macem-macem saluran kayata iklan utawa jaringan sosial. Nanging, 60% saka wong-wong mau

Kejelasan: Peta Panas lan Rekaman Sesi Gratis kanggo Optimasi Situs Web

Nalika kita ngrancang lan ngembangake tema Shopify khusus kanggo toko busana online, kita pengin mesthekake yen kita ngrancang situs e-dagang sing elegan lan prasaja sing ora mbingungake utawa ngganggu para pelanggan. Salah sawijining conto tes desain yaiku blok informasi liyane sing duwe rincian tambahan babagan produk. Yen kita nerbitake bagean kasebut ing wilayah gawan, bakal nyuda regane lan ditambahake menyang tombol cart. Nanging, yen

PowerChord: Manajemen Timbal Lokal Terpusat lan Distribusi kanggo Merek Distribusi Dealer

Merek sing luwih gedhe entuk, bagean sing luwih obah katon. Merek sing didol liwat jaringan dealer lokal duwe tujuan bisnis, prioritas, lan pengalaman online sing luwih rumit kanggo ditimbang - saka perspektif merek nganti tingkat lokal. Merek pengin gampang ditemokake lan dituku. Dealer pengin timbal anyar, lalu lintas mlaku luwih akeh, lan tambah dodolan. Pelanggan pengin pengalaman ngumpulake informasi lan tuku tanpa gesekan - lan dheweke pengin cepet.