Pandhuan Kanggo Jinis lan Piranti Kanggo Miwiti Nggawe Kursus Video Online

Piranti Kursus Video Online

Yen sampeyan pengin nggawe tutorial online utawa kursus video lan butuh dhaptar praktis kabeh alat lan strategi sing paling apik, mula sampeyan bakal seneng pandhuan utama iki. Sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, aku wis paneliti lan nyoba akeh alat, perangkat keras lan tips kanggo nggawe tutorial sukses lan kursus video sing bisa didol ing internet. Lan saiki sampeyan bisa nyaring dhaptar iki kanthi cepet supaya bisa nemokake sing paling dibutuhake (ana prekara kanggo kabeh anggaran) lan enggal-enggal ngasilake kursus sabanjure.

Priksa, miwiti karo sing paling inspirasi lan waca amarga aku wis nyiyapake sesuatu sing istimewa kanggo sampeyan, lan aku pengin priksa manawa sampeyan ora ketinggalan kanthi alesan apa wae.

Perekam Kursus Video Online

Jinis video pisanan sing pengin digawe kanggo kursus utawa tutorial yaiku nuduhake apa sing sampeyan tingali ing layar komputer (slide, program utawa situs web) lan menehi komentar nganggo audio. Secara teknis iku sing mbutuhake investasi minimal, nanging risikone yaiku yen sampeyan seneng kaya umume wong sing dakdeleng ing YouTube, sampeyan bakal nggawe video sing mbebayani banget sing ora bakal bisa ditonton.

Iki penting kenapa:

  • Ati-ati sadhar slides
  • Bekerja kanthi akeh ing panggunaan swara sampeyan
  • Lebokake animasi lan efek khusus
  • Gawe potongan sing kejem lan bagean sing ora perlu

Perekam Layar RecordCast

Perekam Layar RecordCast lan Editor Video

Piranti lunak sing paling gampang lan paling lengkap digunakake kanggo para pamula. Perekam Layar RecordCast intuisi, kaya fitur, lan 100% gratis. Punapa mawon sampeyan nggunakake PC utawa Mac, sampeyan bisa ngontrol ing komputer kanthi apik amarga adhedhasar web. Sanajan gratis, rekaman kasebut ora ana watermark, bebas iklan, lan definisi tinggi. Ora bisa ilang ing kothak piranti sampeyan. Kajaba iku, nawakake editor video internal kanthi perpustakaan elemen, teks, animasi, overlay, transisi, lan akeh fitur editing fleksibel kaya pamisahan, zoom / metu, potongan, lan liya-liyane. RecordCast pancen cocog banget kanggo sing pengin nggawe kursus video utawa tutorial sederhana.

Mlebu Kanggo RecordCast Gratis

Loom

Loom

Loom iku cocog yen sampeyan pengin nggawe video cepet, luwih-luwih kanthi menehi komentar ing situs web utawa piranti lunak. Sampeyan ngidini sampeyan ngrekam nalika ngomong, menehi pituduh, lan nuduhake lingkaran sing elegan sing bisa dilebokake ing endi wae. Uga migunani banget kanggo nuduhake komentar video kanthi cepet karo kolega utawa klien. Akun dhasar gratis lan uga duwe penawaran bisnis lan perusahaan.

Mlebu Kanggo Loom Gratis

Alur layar

Yen sampeyan nggunakake piranti Apple, Sreenflow minangka solusi sing sampeyan butuhake: ngrekam tutorial sing apik lan nindakake editing video semi-profesional. Sanajan fitur canggih kasebut, gampang banget lan intuisi digunakake, lan saringan audio lan video sing apik, lan efek swara apik banget. Lisensi sapisan diwiwiti saka $ 129.

Download Uji Coba Layar

Mikrofon Kanggo Audio Mutu

Lavalier Mikropon

BOYA BY-M1 minangka mikropon klip omnidirectional, sing cocog kanggo panggunaan video, dirancang kanggo smartphone, kamera refleks, kamera video, perekam audio, PC, lsp. Flap duwe mikropon polar omnidirectional kanggo jangkoan 360 derajat. Kabel iki dawane 6 meter (nganggo jack 3.5 mm ing emas) supaya gampang disambungake karo kamera video, utawa smartphone dipasang ora cedhak karo speaker. Biaya: $ 14.95

61Gz24dEP8L. AC SL1000

Sennheiser PC 8 USB

The Sennheiser PC 8 USB disaranake yen sampeyan mlaku-mlaku akeh lan kudu ngrekam (utamane screencast) ing lingkungan kanthi gangguan latar mburi sing sopan. Ringan banget lan nyedhiyakake audio sing apik kanggo rekaman lan musik; mikropon, cedhak karo cangkeme, sensitif lan jelas ing reproduksi swara kanthi gangguan swara sekitar. Dilengkapi bisu mikropon lan kontrol volume ing kabel, uga praktis banget ing kahanan kerja sing cerdas. Temenan, mung bisa digunakake kanggo nyambung menyang PC / Mac lan ora menyang smartphone utawa kamera eksternal. Biaya: $ 25.02 

51wYdcDe9zL. AC SL1238

Rode VideoMic Rycote

The Rode VideoMic Rycote yaiku mikropon barel bedhil sing ngidini bisa nampa audio kanthi arah tanpa njupuk swara sisih. Mula, iku pilihan wajib ing tembakan OUTDOOR yen subyek asring obah, asring diganti (contone, nalika sampeyan duwe 2/3 speaker) utawa nggunakake mikrofon lavalier ora disaranake amarga alasan estetis. Sampeyan bisa gampang dipasang ing kamera SLR lan, kanthi adaptor smartphone, sampeyan uga bisa nyambung menyang telpon utawa tablet kanggo ngrekam anggaran murah. Biaya: $ 149.00

81BGxcx2HkL. AC SL1500

Piranti Lunak Editing Video Gratis

OpenShot

openhot 1

OpenShot yaiku editor video gratis sing kompatibel karo Linux, Mac, lan Windows. Cepet sinau lan kaget banget. Nyedhiyakake fungsi dhasar kanggo nggawe potongan lan pangaturan video, uga trek tanpa wates, efek khusus, transisi, gerakan alon lan animasi 3D. Disaranake yen sampeyan wiwit awal lan golek sing murah lan cepet kanggo sinau.

Download OpenShot

Editor Video FlexClip

FC

Piranti lunak basis lan browser online kanthi total. Editor Video FlexClip dilengkapi kabeh fitur sing dibutuhake kanggo nggawe video sing apik, tanpa dibutuhake pengalaman. Sunting klip kabeh ukuran langsung ing browser tanpa repot sing nyusahake. Kekirangan ide? Telusuri galeri template video sing bisa disesuaikan sing digawe para profesional sing disesuaikan karo industri sampeyan. Dheweke wis mikir kabeh wong: wiwit video kanggo saluran YouTube nganti video pendhidhikan utawa latihan. Apik banget yen sampeyan pengin tes cepet.

Biaya: freemium (mung ekspor gratis ing 480p, banjur saka 8.99 $ / wulan); Sampeyan bisa uga menyang AppSumo kanggo entuk versi umure saiki. 

Mlebu Kanggo FlexClip

ShotCut

Shotcut

Shotcut yaiku piranti lunak gratis, bisa dieksekusi ing Linux, macOS, lan Windows, gratis lan open-source, sing ngidini sampeyan nggawe video, ngatur lan ngekspor nganggo macem-macem format. Antarmuka fleksibel lan intuisi. Prentah wis diatur kanthi apik, kanthi saringan lan transisi ditrapake. Serbaguna, nduweni kurva belajar sing apik lan gampang digunakake. Nganyari asring, ngenalake fitur lan fungsi anyar, terus ningkatake kinerja.

Nawakake fitur lengkap kayata piranti lunak komersial. Ndhukung akeh format kanthi resolusi nganti 4K. Nyedhiyakake kontrol canggih kanggo video lan audio, efek, timeline kanthi editing multitrack, lan ekspor khusus kanthi sawetara profil sing wis ditemtokake.

Download Shotcut

Endi Nerbitake Video Kursus Online Sampeyan

Yen pungkasane nggawe video, saiki wayahe kasedhiya kanggo para rawuh lan "pancing" menyang portal (sing bakal dibahas ing bagean sabanjure) sing bakal menehi kursus video. Banjur ayo ndeleng ing ngendi kita bisa nerbitake kursus online. 

  • YouTube - Ora perlu ana perkenalan amarga dadi platform utama ing jagad video. Nduwe antarmuka sing sederhana, menehi statistik film sing apik, lan sing paling apik, gratis 100%. Dadi, iki minangka solusi sing ideal yen sampeyan ora duwe anggaran kanggo nandur modal utawa pengin cepet nerbitake video. Kelemahane yaiku YouTube bakal nempatake pariwara ing video sampeyan, lan mesthine ora mbantu nggawe gambar profesional (lan bisa uga ngasilake lalu lintas menyang pesaing sampeyan). Cekakipun: mung gunakake yen sampeyan ora duwe pilihan liyane utawa yen sampeyan pengin menehi saluran YouTube kanggo digunakake kanggo nambah pamirsa kanthi organik. Biaya gratis.
  • Vimeo - Iki minangka alternatif # 1 kanggo YouTube, amarga investasi cilik, menehi kamungkinan kanggo ngatur akeh setelan (utamane privasi), ngganti setelan sawetara video ing grup, lan sing penting, ora nuduhake pariwara. Gampang banget kanggo ngatur lan ngatur. Iki minangka solusi sing cocog yen platform pangiriman kursus ora nyedhiyakake hosting gratis tanpa wates, uga amarga (kaya YouTube) ngoptimalake kualitas miturut bandwidth lan piranti sing digunakake. Biaya: gratis (rencana strategis wiwit $ 7 / wulan disaranake)

Mulai Nggawe Kursus Saiki!

Yen sampeyan seneng pandhuan jero iki kanggo kabeh alat utama kanggo nggawe kursus online sing sukses (lan sing nulungi para pamirsa), sumebar. Aja ngenteni maneh. Coba gawe kursus video online saiki.

pambocoran: Martech Zone nggunakake tautan afiliasi sajrone artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.