Nggawe Blog Break!

LiyaneAku wis cukup apik babagan nyoba 1 kiriman kualitas ing situsku lan diikuti karo kiriman ing tautan lan artikel paling apik ing internet wiwit saiki. Mau bengi aku njupuk Blog Break. Becike, istirahat blog tegese aku turu lan turu nalika maca. Ora kanggo aku.

Mau bengi aku nerusake pangembangan Google Map kustom kanggo amal lokal ing kutha iki. Iki minangka proyek freebie sing nyenengake sing bisa digunakake utawa ora bisa digunakake - nanging dadi bagean saka perkara sing luwih gedhe tinimbang sampeyan mesthi dadi pengalaman sing apik. Ngenalake aku karo wong anyar lan nggawe aku industri anyar, mesthi tambah apik.

Aku uga duwe email sing nyenengake bolak-balik mbantah kualitas babagan jumlah babagan ngatur produk. Iki mesthi dadi pacelathon sing nyenengake, beresiko ora ngirim apa-apa utawa ngirim barang sing bisa uga ora cocog. Telpon angel. Aku bakal percaya karo intuisi pangembang lan ndeleng ilmu sihir sing bisa dipikolehi.

Aku bakal tanggung jawab, mula pancen aku ora bisa nggayuh. Nanging masarakat asring gumun nalika sampeyan menehi kekuwatan. Yaiku prekara sing dakwartakake, mula luwih becik aku ngetrapake tembunge dhewe!

Aku ora nate duwe blogger tamu ing kene, nanging bakal seneng bareng nuduhake. Selehake komentar utawa hubungi kula yen sampeyan kasengsem. Sampeyan ora kudu duwe blog. Kasunyatane, luwih becik aku duwe wong sing ora blog gabung karo obrolan kasebut. Mbok sampeyan bakal 'nyekel bug'.

Kanggo kanca blog liyane, apa duwe blogger tamu bisa ngasilake luwih sithik? Mung penasaran.

3 Komentar

  1. 1

    Blogging tamu isih bisa digunakake. Intine sampeyan ora bisa nemu pengalaman kaya blogger kaya biasane - biasane blogger anyar sing pengin blog tamu. Uga ana komunikasi sing kudu ditangani.

  2. 2

    Yen aku diwenehi topik sing bisa dakrinci, mula aku bakal dadi tamu sampeyan. Iki minangka salah sawijining pengalaman sing durung dakalami, lan yen uripku mesthi bakal dadi prestasi apik.

  3. 3

    Sawise nggawe lalu lintas, aku bakal nyoba nggabungake blogger tamu. Kayane luwih bisa digunakake, nanging loro blogger bakal entuk bathi saka kemitraan kasebut. Iki minangka aku mikir sing kudu ditindakake luwih akeh blogger

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.