Teknologi sing Muncul

Nggawe Blog Break!

LiyaneAku wis cukup apik babagan nyoba 1 kiriman kualitas ing situsku banjur diikuti karo kiriman ing tautan lan artikel paling apik ing internet wiwit saiki. Mau bengi aku njupuk Blog Break. Becike, istirahat blog tegese aku turu lan turu nalika maca. Ora kanggo aku.

Mau bengi aku nerusake pangembangan Google Map kustom kanggo amal lokal ing kutha iki. Iki minangka proyek freebie sing nyenengake sing bisa digunakake utawa ora bisa digunakake - nanging dadi bagean saka perkara sing luwih gedhe tinimbang sampeyan mesthi dadi pengalaman sing apik. Ngenalake aku karo wong anyar lan nggawe aku industri anyar, mesthi tambah apik.

Aku uga duwe email sing nyenengake bolak-balik mbantah kualitas babagan jumlah babagan ngatur produk. Iki mesthi dadi pacelathon sing nyenengake, beresiko ora ngirim apa-apa utawa ngirim barang sing bisa uga ora cocog. Telpon angel. Aku bakal ngandel karo intuisi pangembang lan ndeleng sihir sing bisa dipikolehi.

Aku bakal tanggung jawab, mula pancen aku ora bisa nggayuh. Nanging masarakat asring gumun nalika sampeyan menehi kekuwatan. Yaiku prekara sing dakwartakake, mula luwih becik aku ngetrapake tembunge dhewe!

Aku ora nate duwe blogger tamu ing kene, nanging bakal seneng bareng nuduhake. Selehake komentar utawa hubungi kula yen sampeyan kasengsem. Sampeyan ora kudu duwe blog. Kasunyatane, luwih becik aku duwe wong sing ora blog gabung karo obrolan kasebut. Mbok sampeyan bakal 'nyekel bug'.

Kanggo kanca blog liyane, apa duwe blogger tamu bisa ngasilake luwih sithik? Mung penasaran.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

3 Komentar

  1. Blogging tamu isih bisa digunakake. Masalahe yaiku sampeyan ora bisa entuk pengalaman blogger kaya sampeyan - biasane blogger anyar sing pengin dadi blog tamu. Ana luwih akeh komunikasi sing kudu ditangani uga.

  2. Yen aku diwenehi topik sing bisa dakjlentrehake, aku bakal seneng dadi tamu sampeyan. Iki minangka salah sawijining pengalaman sing durung daklakoni, lan yen aku bisa urip, mesthi bakal dadi prestasi sing apik.

  3. Sawise aku mbangun lalu lintas aku bakal nyoba nggabungake blogger tamu. Kayane bakal luwih kerja nanging loro blogger bakal entuk manfaat saka kemitraan. Iku soko aku luwih bloggers kudu nindakake

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web