Skenario Pemasaran Saka Neraka - Ton Utama, Nanging Ora Adol

frustrasi

Sanajan duwe sumber timbal sing stabil wis dadi perkara sing apik kanggo bisnis, bisnis ora bakal nggawa panganan. Sampeyan bakal luwih seneng yen ngasilake dodolan padha karo laporan Google Analytics sing nyengsemake. Ing kasus iki, paling ora bagean kasebut kudu diowahi dadi sales lan klien. Kepiye yen sampeyan entuk akeh timbal, nanging ora bisa adol? Apa sing ora sampeyan lakoni kanthi bener, lan apa sing bisa ditindakake kanggo ngarahake corong penjualan sampeyan menyang trek sing bener?

Yen sampeyan bingung babagan skenario kaya ngono, langkah pertama sampeyan kudu mriksa situs web lan kampanye pemasaran. Sampeyan bisa uga salah siji saka loro kasebut ora nindakake cukup kanggo nggawe pengunjung dadi pembeli. Apa kampanye sampeyan dikelola kanthi efisien? Kepiye situs web sampeyan? Ayo goleki rong skenario kasebut;

Skenario 1: Kampanye sing Diatur Kanthi Apik

Kanggo ngerteni manawa masalah kasebut bisa dadi kampanye pemasaran, sampeyan bisa miwiti kanthi mriksa kanthi lengkap. Yen sampeyan nindakake kampanye Google Ads, coba waca laporan query telusuran kanthi tliti. Sampeyan ora mbutuhake ilmu ahli kanggo nganalisa iki. Sampeyan bakal ndeleng istilah ing iklan sing digunakake pengunjung kanggo nemokake situs sampeyan. Apa cocog karo sing sampeyan adol?

Intine, pembeli ngeklik istilah telusuran ing iklan sing cocog karo apa sing digoleki. Ing kasus iki, yen sampeyan adol "tas kulit wanita", gunakake istilah telusuran lan variasi SEO sing unik kanggo produk sampeyan. Istilah ing iklan sampeyan kayata "tas kulit" utawa "tas wanita" amba banget lan rada nyasab. Sawise sampeyan ngerti tembung kunci sing cocog kanggo iklan sampeyan, lebokake ing URL tampilan kanggo saben iklan, judhul kampanye lan ing katrangan. Asil telusuran bakal kandel tembung kunci dadi luwih katon.

Aspek kampanye liyane sing bisa nyebabake konversi ora apik yaiku jinis produk, kualitas tawaran lan rega sing sampeyan wenehi. Yen sampeyan bakal mbukak kampanye kanggo produk utawa layanan, paling ora kudu riset kanthi bener kanggo ngerti kabutuhan pelanggan lan apa sing ditawakake kompetisi. Priksa manawa produk sampeyan duwe poin sing kuwat sing ditampilake kanthi jelas ing tawaran sampeyan. Kajaba iku, rega kasebut bisa uga kompetitif, gumantung karo apa sing ana ing pasar.

Skenario 2: Situs web sing Ora Efisien

Sawise sampeyan mutusake faktor kampanye utawa ngatasi masalah, pelaku sabanjure yaiku situs web. Mbok manawa situs web sampeyan cukup narik kawigaten. Nanging, sepira efektife kaca kebangkrutan? Apa babagan desaine, apa pangguna-loropaken? Kadhangkala, sampeyan bisa uga kudu mikir kaya pelanggan lan nganalisa aspek ing ngisor iki saka situs sampeyan miturut sudut pandang.

  1. desain - Yen sampeyan ndeleng lalu lintas dhuwur sing ora nyebabake konversi, bisa uga ana wong sing mlebu situs web sampeyan lan kaget budaya. Dheweke mesthi bakal lunga! Takon dhewe apa desain web sampeyan cocog karo tren saiki ing industri sampeyan. Saiki, teknologi tansaya cepet, lan masarakat wis biasa karo gaya gaya. Ing kasus iki, duwe situs sing kikuk sing uga ora ramah seluler dipateni total. Ayo desain menehi kesan sing tepat kanggo bisnis sampeyan lan klien bakal tetep suwe.
  2. Contact Details - Kanggo pelanggan, anané rincian kontak sing jelas minangka pratandha manawa situs web utawa bisnis kasebut asli lan dipercaya. Iki nggawe prelu kalebu ing desain sampeyan. Priksa manawa garis telpon lan email sing sampeyan tampa wis ditrima. Kanthi cara iki, yen pelanggan ngubungi sampeyan bisa entuk wangsulan sajrone wektu sing cukup. Sampeyan uga kudu ngemot alamat fisik bisnis sampeyan.
  3. Landing pages - Iki minangka kaca pertama sing bakal dikunjungi pengunjung langsung ngeklik iklan sampeyan. Ing kasus iki, priksa manawa cocog karo pariwara apa wae. Yen ora bisa nemokake apa sing diarepake, kemungkinane bakal ninggalake kaca kasebut. Contone, yen tembung kunci minangka "alat otomatis email," supaya istilah kasebut nyebabake kaca sing menehi rincian babagan alat iki. Uga, priksa manawa kaca kebangkrutan mbukak kanthi gampang lan bisa dilayari kanthi dhuwur.
  4. pandhu arah - Gampang banget para klien ngalih liwat macem-macem kaca situs web sampeyan. Akeh pelanggan langsung ninggalake kaca yen dheweke ngerteni yen mbuang-buang wektu kanggo nggoleki apa sing digoleki. Ing kasus iki, desain situs web supaya kabeh kaca mbukak kanthi gampang. Uga, kaca-kaca penting kayata sing nuduhake produk lan layanan, babagan bisnis, kontak lan liya-liyane kudu katon lan gampang diakses.
  5. Nelpon Kanggo Tindakan - A Call to Action minangka gapura kanggo interaksi liyane sing bakal sampeyan lakoni karo calon klien. Iki nggawe penting kanggo nggawe CTA sing cetha lan tombol sing misuwur. Ayo tautan sing disedhiyakake nyebabake tumindak sabanjure sing pengin ditindakake klien.

kesimpulan

Yen sampeyan pengin nambah obrolan, atur reputasi bisnis online uga. Iki amarga para pelanggan cenderung maca ulasan utawa mbandhingake layanan lan produk sampeyan karo wong liya. Amarga alasan iki, mesthi nawakake layanan sing apik banget nanging supaya klien sampeyan uga menehi umpan balik lan testimoni. Kabeh mau mbantu bisnis online sampeyan bisa dipercaya lan bakal nambah RKT.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Umume, pelanggan luwih dhisik golek review utawa saran perusahaan saka pelanggan liyane sadurunge bakal terus ndelok utawa narik kawigaten liwat macem-macem kaca situs web sampeyan. Penting kanggo ngatur lan ngapikake wektu kanggo konten, tampilan, tampilan lan utamane obrolan lan sambungan karo klien. Kampanye lan prospek ora bakal dianggep produktif yen sampeyan mung tumindak, nanging ora duwe pengembalian penjualan sing cocog, mula penting kanggo ngatur lan duwe kalorone.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.